Home Știri GEFCO România are un nou director general

GEFCO România are un nou director general

de

GEFCO România, filiala locală a Grupului GEFCO, lider european în sectorul logistic, anunță numirea lui Jérôme Chevrolet în poziția de director general. El preia astfel postul de la Christophe de Korver.

Jerome Chevrolet, director general GEFCO România

Jerome Chevrolet, director general GEFCO România

Noua poziție completează rolurile curente pe care le indeplinește Jérôme Chevrolet, în calitate de Area Manager pentru ţările din Balcani și director general GEFCO Bulgaria și contribuie astfel la ambiția Grupului de a-și consolida poziția în regiune. 

„Sunt onorat să preiau această nouă poziție și să pot contribui într-o măsură și mai mare la dezvoltarea Grupului GEFCO în regiune. România este deja o țară-cheie în strategia regională GEFCO, devenind un hub din ce în ce mai important în zona Balcanilor. Prin cele cinci divizii – Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP și Customs, încercăm să le oferim clienților noștri cele mai inovative soluții multimodale și cred că România are în continuare un potențial mare de creștere“, a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru ţările din Balcani și director general GEFCO România și Bulgaria.

Jérôme Chevrolet a început colaborarea cu Grupul GEFCO în 2007. El a ocupat poziția de director general al GEFCO Ucraina și, șase ani mai târziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria și a fost numit Area Manager pentru regiunea Balcanilor.

De 10 ani pe piața din România și cu o paletă largă de servicii logistice de top, care acoperă nevoile întregului lanț de aprovizionare, GEFCO România a reușit să se poziționeze printre liderii pieței locale de logistică și transport. GEFCO oferă soluții logistice pentru clienți din diverse industrii, precum: industria auto, electronice și electrocasnice, FMCG sau pentru alți producători industriali.

Articole similare