Home Știri Hyundai demarează producția noului Tucson

Hyundai demarează producția noului Tucson

de

Modelele construite pentru piața european sunt fabricate în Cehia, la Nošovice. Evenimentul s-a desfășurat în prezența președintelui companiei și a altor membri ai managementului.

Production

Noul Hyundai Tucson și-a făcut debutul oficial la începutul anului acesta, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Construit pe o platformă tehnică nouă, noul SUV marca Hyundai prezintă un exterior elegant, subliniat de proporții dinamice și dispune de dotări avansate pentru siguranță și confort. 

Hyundai a demarat producția lui Tucson în uzina Hyundai Motor Manufacturing Cehia (HMMC), din Nošovice. Conform oficialilor, concentrarea producției în Cehia subliniază încă o data angajamentul Hyundai de a crea modele adaptate nevoilor consumatorilor europeni. 

Gama de motorizări include două propulsoare pe benzină: 135 CP (1,6 litri GDI) și 176 CP (1.6 litri T-GDI), precum și trei diesel: 115 CP (1,7 litri), 136 CP (2,0 litri) și 184 CP (2,0 litri). Noul motor turbo 1,6 litri T-GDI 176 CP este asociat unei transmisii cu dublu ambreiaj în sapte trepte (7DCT) sau unei cutii manuale în șase trepte. 

Tucson production02 (2)

Articole similare