Home Știri Mercedes-Benz va lansa un pick-up de dimensiuni medii

Mercedes-Benz va lansa un pick-up de dimensiuni medii

de

Până la sfârșitul acestui deceniu, Mercedes-Benz estimează că va intra pe acest segment, cu volume ridicate de vânzări. Principalele piețe: America Latină, Africa de Sud, Australia și Europa.

cdfcc30f-b9af-405f-baa3-78e784510790

Până la sfârșitul acestui deceniu, Mercedes-Benz își va extinde portofoliul de produse, lansând primul pick-up al unui producător auto premium. Datorită versatilității, utilizărilor sale multiple, precum și sarcinii utile de aproape o tonă, autovehiculele de tip pick-up sunt populare peste tot în lume, și de aceea potențialul lor de vânzare este unul ridicat.

„Modelul pick-up Mercedes-Benz va contribui cu succes la atingerea țintelor de creștere globală, spune dr. Dieter Zetsche, președintele Consiliului de administrație Daimler AG și manager Mercedes-Benz Cars. Vom intra pe acest segment de piață cu identitatea noastră distinctă de brand și cu toate atributele specifice tuturor autovehiculelor noastre: siguranță, confort, putere și valoare.“

Segmentul de pick-up de dimensiuni medii trece în acest moment printr-o transformare globală. Din ce în ce mai multe pickup-uri sunt folosite în scopuri personale, iar utilizatorii comerciali, dar și cei privați solicită din ce în ce mai mult autovehicule care să aibă dotări și specificații similare cu autoturismele.

Mercedes-Benz este primul producător auto premium care răspunde acestei schimbări din piață, dezvoltând propriul pick-up. Un exemplu similar este introducerea Clasei M acum 20 de ani. Primul SUV dezvoltat de un producător auto premium, Clasa M a redefinit total segmentul din care face parte.

Articole similare