Reportaje Știri

Modelele Citroën expuse la Salonul Auto de la Geneva 2017

La Salonul Auto de la Geneva din 2017, Citroën îşi va demostra identitatea unică prin modele îndrăzneţe şi concepte vizionare. Acest eveniment pregăteşte, deasemenea, terenul pentru noi ofensive:

  • SUV-urile şi aventura, cu două maşini concept, inovative şi cu caracter;
  • Conducerea autonomă cu prototipul Grand C4 Picasso şi noile sisteme de asistenţă la condus;
  • elemente cheie ale programului Citroën Advanced Comfort ® : Motorsport, cu referinţă la WRC prin intermediul C3 WRC.


C-Aircross Concept: un concept viu colorat şi cu personalitate, care calcă pe urmele Noului C3 şi întruchipează capacitatea mărcii Citroën de a depăşi concurenţa. Un concept care se vrea a fi o avanpremieră a ofensivei globale a mărcii în segmentul SUV-urilor compacte

SpaceTourer 4X4 Ë Concept: o referinţă la produsele de Lifestyle din colecţia capsula “Ë”, lansată la Salonul Auto de la Paris din 2016, acest sistem modern, high-tech, cu sistem de tracţiune integrală invită la aventură într-un stil relaxat
C3 WRC care a debutat la raliurile de la Monte Carlo şi din Suedia, pune în lumină întoarcerea Citroën în WRC.

Un demo al programului Citroën Advanced Comfort® sau ™, care oferă relaxare şi calm la volan prin intermediul tehnologiilor cu sisteme de asistenţă la condus. Citroën oferă deja clienţilor săi tehnologii de asistenţă la condus, practice şi intuitive: Park Assist, Vision 360, Active Safety Brake, Adaptive Cruise Control cu funcţie de Control şi Speed Limit Recognition and Recommendation.

O gamă modernă care ilustrează abilitatea Citroen de a transpune în scenă un design puternic şi îndrăzneţ care crează o stare de bine. Un simbol puternic al acestui moment este Noul C3, lansat la sfârşitul anului 2016, care a cunoscut deja un mare succes cu peste 65.000 de comenzi primite de la lansare. O identitate personificată, de asemenea, de către modelul C4 Cactus, disponibil acum cu noua generaţie de cutii de viteză automate EAT6 pentru mai mult confort, de către Noul C4 Picasso şi SpaceTourer, cu tehnologii de asistenţă la condus de ultimă oră şi de către E-MEHARI, o decapotabilă electrică modernă.