Home Auto util Noile anvelope Goodyear pentru condiții severe

Noile anvelope Goodyear pentru condiții severe

de

Goodyear introduce gama de anvelope RM-4B+ Off The Road (OTR) pentru basculante rigide care operează în regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). După performanța de succes din Statele Unite, noua gamă de produse OTR, care include și câteva dimensiuni noi, printre care și versiunea de 63 inch ce a fost prezentată recent la MINExpo din Las Vegas, este acum disponibilă și clienților din EMEA.  Gama cuprinde cinci dimensiuni pentru vehicule ce operează în condiții severe, inclusiv pe suprafețe de teren precum roci, agregate și suprafețe extrem de dure.

Gama Goodyear RM-4B+ prezintă o adâncime a benzii de rulare de nivel 170, precum și o o zonă de rigiditare optimă pentru o performanță excelentă a uzurii. Compusul de cauciuc inovativ al benzii de rulare, CycleMax, asigură o funcționare la rece și este consolidat prin paletarea canelurilor pentru o rezistență suplimentară la supraîncălzire. Rezistența la supraîncălzire este de asemenea un beneficiu ce rezultă din canalul central, ce dă o tracțiune laterală mai mare. Printre alte caracteristici ale benzii de rulare se numără: paletarea interblocaj, pentru o mai mare stabilitate, și canelurile principale unghiulare, pentru o tracțiune laterală sporită. Cu precădere importanți pentru operarea în condiții severe sunt pereții laterali extra îngroșați, care asigură o excelentă protecție la fricțiune și impact.

”Noua noastră gamă de anvelope RM-4B+ OTR prezintă cele mai recente tehnologii ale noastre dezvoltate pentru materiale, design, construcție și manufacturare. Grație acestui fapt, această gamă furnizează un nivel ridicat al performanței în toate ariile, ceea ce dă un număr mai mare de ore de rulare și astfel costuri mai reduse per oră pentru clienții noștri,” a spus Octavian Velcan, Managing Director Anvelope OTR la Goodyear Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.