Home Știri Noul Mercedes C-Class a fost dezvăluit

Noul Mercedes C-Class a fost dezvăluit

de

Un site spaniol publică primele imagini fără camuflaj cu viitorul Mercedes C-Class. Acestea provin dintr-o broșură destinată unui dealer.

Clase-C-2015-Elegance-1024x506

Site-ul spaniol Diariomotor.com este primul care publică imagini cu viitorul Mercedes C-Class. Acestea apar cu câteva luni înainte de lansarea oficială programată pentru ianuarie 2014, la Salonul auto de la Detroit.

Primele imagini cu înlocuitorul lui Maybach

Noul model premium de clasă medie preia multe dintre elementele de design al actualei generații Mercedes S-Class, după cum se poate vedea din imaginile ce provin dintr-o broșură destinată unui dealer. Noul model pare să fi renunțat complet la muchiile drepte. Astfel, Mercedes C-Class pare mai elegant și mult mai pregătit de lupta cu Audi A4 și BMW Seria 3.

Totul despre viitorul Mercedes GLK

Platforma tehnică va fi folosită și de Mercedes GLK, a cărui lansare este programată cel mai devreme pentru finele anului 2014. Noul Mercedes C-Class va fi mai ușor cu până la 100 kg față de predecesorul său, iar motorizările vor consuma cu 20% mai puțin carburant și datorită acestei reduceri a masei. 

 

Articole similare

Comentarii închise.