Home Auto util Generali lansează trei tipuri de asigurări Casco

Generali lansează trei tipuri de asigurări Casco

de

Generali, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața asigurărilor, relansează produsul Casco. Compania introduce trei noi tipuri de asigurări facultative pentru autoturisme.

Car-Crash-Wallpapers-5294-1280x1024

În funcţie de maşina pe care o deţin, de veniturile şi de serviciile pe care le doresc, clienţii Generali pot opta, acum, pentru una dintre cele trei variante de asigurare facultativă auto Casco.

Cele trei produse se numesc: Perfecto, prin care clienţii au acoperire maximă şi servicii exclusiviste, Completo este asigurarea optimă, care oferă flexibilitate în personalizarea pachetului și Clasico, pentru autoturisme mai vechi de 7 ani.

Euroins pierde dreptul de a mai emite polițe RCA

Varianta Perfecto cuprinde şi acoperirea daunelor produse jantelor şi anvelopelor, apă la motor, conducerea de către alţi şoferi, asigurare de accidente pentru persoanele transportate şi asistenţă rutieră extinsă.

Completo este o asigurare flexibilă care dă posibilitatea asiguraţilor de a-şi alege riscurile suplimentare pentru care doresc să fie protejati. Acoperă o gamă largă de riscuri, inclusiv vandalismul şi avariile accidentale produse autoturismului asigurat.

Transportatorii nemulțumiți de sancțiunile din noul Cod Rutier

Casco Clasico se adresează proprietarilor de autoturisme mai vechi de 7 ani. Este o asigurare simplă şi accesibilă care acoperă daunele produse autoturismului de incendiu, trăsnet, explozie, furt, evenimente naturale, avarii produse în urma unui accident cu un alt autovehicul, pierderea/furtul cheilor etc. şi include asistenţa rutieră şi extinderea teritorială în afara ţării.

“Consecvenţi cu strategia Generali de a oferi produse complexe şi servicii de calitate la preţuri corecte, relansăm produsul Casco, care oferă acoperiri şi servicii în funcţie de nevoile şi posibilităţile financiare ale clienţilor. Avem trei variante de acoperire, astfel încât orice şofer să poată găsi la noi asigurarea de care are nevoie”, a declarat Adrian Marin, CEO Generali România.

Articole similare

Comentarii închise.