Home Știri Pirelli Sottozero 3 obține rezultate excelente în testele auto motor și sport

Pirelli Sottozero 3 obține rezultate excelente în testele auto motor și sport

de

Testele realizate de auto motor și sport relevă faptul că pneul de iarnă Pirelli Sottozero 3 are unele dintre cele mai bune caracteristici din segment.

Pirelli-Lamborghini-Gallardo-LP-570-4-front-wheels

Noul pneu de iarna Pirelli Sottozero 3 a obținut rezultate excelente în testele efectuate de auto motor și sport, ediția germană. Verdictele pentru acest pneu au fost „recomandat” și „foarte recomandat”.

Marele Premiu al Italiei din perspectiva Pirelli

Cel mai nou sosit în familia de pneuri de iarnă Pirelli este disponibil ca echipare de origine pe mașini supersport, incluzând aici Lamborghini, Maserati, McLaren și Mercedes AMG. Noul pneu a fost testat în condiții extreme de iarnă în Italia, Austria, Suedia, Finlanda și Noua Zeelandă.

Strategia Pirelli pentru Monte Carlo

Pirelli a dezvoltat o compoziție inovatoare pentru Sottozero 3, care datorită unor polimeri optimizați, care îmbunătățesc proprietățile mecanice, termice și dinamice ale cauciucului. Astfel sunt sporite toate performanțele anvelopei. S-a îmbunătațit în mod particular ținuta de drum, chiar și pe suprafețe ude sau înghețate, în timp ce manevrabilitatea a fost de asemenea crescută.

pirelli_winter_sottozero_3_profil_a

Articole similare

Comentarii închise.