Home Știri Olimpiada echipelor de service Hyundai

Olimpiada echipelor de service Hyundai

de

Hyundai Motor Company a organizat cea de-a 10-a ediție a competiției “World Skill Olympics”, care pune față în față specialiști de service din 54 de țări.

Competitia Hyundai

Înca de la prima ediție, desfasurată în anul 1995, obiectivul principal al competiției a fost dezvoltarea abilitaților tehnicienilor prin pregatire sistematica, astfel îmbunătățind calitatea serviciilor și programelor oferite de către Hyundai Motor.

Hyundai i10, debutul producției

În cadrul competiției din acest an au participat 145 de tehnicieni și 87 de specialiști, din 54 de țări. Concursul de tip “olimpiadă” a evaluat serviciile oferite, la nivel mondial, în rețeaua de service Hyundai. Câștigătorul Jason Emerson face parte din echipa Hyundai Riverside, California, U.S.  El a obținut premiul cel mare în valoare de 5.000 de dolari.

La ceremonia de decernare a premiilor au participat reprezentanții Hyundai Motor. Kang Rae Lee, director al departamentului International Service al Hyundai Motor a declarat: “Calitatea serviciilor oferite clienților noștri reprezintă o prioritate pentru Hyundai. Acest eveniment permite dezvoltarea la nivel mondial atât a rețelei de service Hyundai, cât și a valorilor companiei”.

Hyundai Motorsport desfășoară noi teste pentru i20 WRC

 Competiția a fost alcătuită din doua etape. Prima a constat în evaluarea componentelor precum propulsoare, dispozitive electrice, tren de rulare, transmisie automată, dar și a altor echipamente tehnice. În cea de-a doua fază, participanții au susținut un examen scris. Prin acest tip de acțiuni Hyundai Motor urmărește îmbunătățirea calității serviciilor atât prin dezvoltarea cunoștințelor practice, cât și a celor teoretice.

Competitia Hyundai.

Articole similare