Home Motorsport Odihnește-te în pace, Dan Alexandrescu!

Odihnește-te în pace, Dan Alexandrescu!

de Aurel Niculescu
Odihnește-te în pace, Dan Alexandrescu!

Cunoscutul jurnalist de Formula 1 Dan Alexandrescu a decedat în noaptea de joi spre vineri (13 martie), după ce, în data de 25 februarie, a făcut o aritmie ventriculară.

Aceasta a survenit pe fondul emoțiilor avute la un meci de tenis al fiului său, Yannick, care ajunsese pe locul trei în Campionatul Mondial de Tenis, categoria U12, la Auray, Franța. A fost internat, iar aritmia a fost remisă după o săptămână de spitalizare. Însă, pe un fond mai vechi cu sechele cardiace, a fost supus la două intervenții chirurgicale, la interval de o săptămână. Din păcate, deși intervențiile au fost reușite, la trei zile după externare inima lui Dan Alexandrescu s-a oprit.

Ne vor lipsi articolele lui bine documentate și numeroasele detalii obținute chiar din culise, care debordau de pasiunea pentru sporturile cu motor și în special pentru Formula 1. Și-a dedicat viața acestei pasiuni, dar mai ales a fost un tată iubitor și era extrem de mândru de fiul lui.

Dumnezeu să-l aibă în grijă!

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?