Home Auto util Opel 24h: cele mai bune oferte ale anului pentru autovehiculele și serviciile Opel

Opel 24h: cele mai bune oferte ale anului pentru autovehiculele și serviciile Opel

de
  • În perioada 12-13 mai, prețuri speciale pentru modelele Opel și cele mai bune oferte pentru Astra sedan și Corsa
  • Exclusiv în oferta Opel 24h: pachetul FlexCare – garanție și asistență rutieră până la 5 ani, discount 25% pentru accesorii originale, CASCO reducere 20%
  • Program extins pentru public: vineri și sâmbătă între 9.00 – 21.00
  • Finanțare cu 0% dobândă pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing.
  • Sistemul OnStar, acum cu funcții noi

București. Ediția cu numărul șapte a campaniei Opel 24h are loc în acest an între 12 și 13 mai. Vineri și sâmbătă, programul partenerilor Opel din toată țara este extins, acoperind intervalul 9.00 – 21.00. Cu ocazia actualei ediții, clienții beneficiază de prețuri speciale pentru mașinile din stoc.

Opel 24h: cele mai bune oferte ale mărcii germane

Opel a pregătit cea mai mare ofensivă în materie de oferte de anul acesta, așa că, dacă sunteți în căutarea unei noi mașini, este bine să nu ratați o vizită la distribuitorii autorizați Opel, în perioada 12-13 mai. Oferta specială pentru modelul Astra sedan este de 10.860 euro cu TVA și prima de casare incluse. Prețul este valabil pentru echiparea Enjoy cu motorizare 1.4 turbo, 140 CP și cutie de viteze în 6 trepte. Opel Corsa a primit prețuri speciale care pornesc de la 7.563 euro cu TVA și prima de casare incluse. Prețul de pornire este valabil pentru caroseria în 5 uși cu nivel de echipare Enjoy și motorizare de 1.2. În plus, pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing, clienții beneficiază de finanțare cu 0% dobândă. Pentru o ofertă completă, clienții sunt așteptați în showroom.

Doar 48 lei fără TVA pentru cardurile de Asistență rutieră înregistrate în perioada evenimentului Opel 24H

Avantajele contractării unui automobil Opel în intervalul 12-13 mai sunt însă mai numeroase decât strict oferta comercială, amintim aici câteva dintre acestea:

  • Doar 48 lei fără TVA pentru cardurile de Asistență rutieră înregistrate în perioada evenimentului Opel 24h. FlexCare – Garanție și asistență rutieră până la 5 ani.
  • 25% discount la accesorii auto originale, în timp ce Opel și partenerul său Allianz oferă 20% reducere la opțiunea contractării asigurării CASCO.

Condițiile pentru ofertele de mai sus sunt detaliate pe site-ul Opel. Una dintre vedetele incontestabile ale showroom-urilor la acest eveniment va fi Opel Astra, modelul încoronat Mașina Anului în Europa anul trecut. Un alt model care a fost primit extrem de bine de clienți este noul Mokka X. SUV-ul subcompact este oferit opțional cu un sistem inteligent de tracțiune integrală, adaptiv, datorită căruia modelul precedent a câștigat de două ori premiul Autovehiculul cu tracțiune integrală al anului în Germania.

În cadrul celor 24 de ore de oferte speciale se regăsesc toate modelele Opel. Mai mult, prin Impuls Leasing, clienții care achiziționează autovehicule comerciale Opel –  Combo, Vivaro și Movano –  au zero costuri lunare timp de 4 luni. Campania este valabilă până la 30 iunie 2017, mai multe detalii despre condițiile de finanțare în Euro puteți afla aici. Acțiunea Opel 24h a ajuns în 2017 la cea de-a șaptea ediție consecutivă.

2016 Opel Mokka X

OnStar – conectivitate și siguranță unice pe piață – acum cu noi servicii

De circa 8 luni sunt întâlnite deja în trafic autovehicule Opel echipate cu OnStar. Asistentul personal de service şi conectivitate oferă servicii precum răspunsul automat la impact, diagnoza autovehiculului, căutarea unei locații – spre exemplu, cea mai apropiată destinație, asistență în cazul furtului autovehiculului și un hotspot Wi-Fi pentru o conectivitate de excepție. Acum, consultanții OnStar pot căuta și rezerva o cameră la hotel sau identifica un loc de parcare adecvat. Șoferul poate contacta un consultant OnStar prin intermediul butonului albastru, iar acesta din urmă va căuta și chiar rezerva o cameră la hotel în intervalul de preț comunicat. Rezervarea se va realiza via booking.com – o companie cu o rată mare de succes și o experiență de peste două decenii în găsirea celor mai bune variante de locuri de cazare . În plus, un al doilea serviciu OnStar va reduce stresul asociat adesea cu încercarea de a găsi un loc de parcare adecvat. Utilizatorii OnStar pot contacta un consultant, care să îi ajute să găsească un loc de parcare disponibil și să le trimită locația pe sistemul de navigație din autovehicul. Acest lucru se va realiza prin Parkopedia, un furnizor important de servicii de parcare.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.