Home Știri Proleasing Motors a vândut BMW-uri în valoare de 15 mil. lei

Proleasing Motors a vândut BMW-uri în valoare de 15 mil. lei

de

Proleasing Motors a realizat o cifră de afaceri de 20 milioane lei. Cea mai mare contribuție la cifra de afaceri realizată au avut-o vânzările de automobile BMW, în valoare de 15 milioane lei.

Cel mai vândut model al Proleasing Motors a fost BMW Seria 5.

Cel mai vândut model al Proleasing Motors a fost BMW Seria 5.

Proleasing Motors a realizat o cifră de afaceri de 20 milioane lei, ce reprezintă 32% din cifra de afaceri totală a companiei, dealer tradițional Ford în județele Prahova, Dâmbovița și Buzău. Cea mai mare contribuție la cifra de afaceri realizată au avut-o vânzările de automobile BMW, în valoare de 15 milioane lei. BMW Proleasing Motors a livrat 123 automobile BMW în anul 2013, la un preț mediu de vânzare de 46.000 Euro + TVA.

BMW X4 are prețuri pentru România

Cel mai vândut model, cu o pondere de 21% din totalul automobilelor noi livrate, a fost BMW Seria 5, în versiunea preferată Sedan, cu motorizare 525d și tracțiune integrală. Alte modele foarte căutate de clienții Proleasing Motors au fost BMW Seria 3 și BMW X5, ambele cu câte 17 unități vândute în anul 2013. Proleasing Motors a livrat și 11 automobile BMW Seria 7, fiind dealerul BMW din afară Bucureștiului cu cele mai bune performanțe în vânzarea acestui model.

Livrările pentru BMW i8 încept în iunie

Opțiunile clienților de automobile BMW s-au îndreptat în proporție predominantă către motorizările diesel, numai 5% din modelele livrate având motorizare pe benzină. Preferințele în materie de culori rămân în sferă clasică, jumătate din automobilele vândute fiind de culoare neagră, 14% albe, iar restul, în proporție egală, gri, albastru închis, bronze sau havanna. Principalele dotări opționale de interes pentru clienții BMW Proleasing Motors în anul 2013 au fost tracțiunea integrală (prezența la 81% din automobilele livrate), transmisia automată (prezența la 62% din automobilele livrate), pachetul de asistență la parcare și senzori parcare, cameră spate, sistem sonor de avertizare (prezent la 65% din automobilele livrate), scaunele încălzite și farurile xenon. Peste 55% din automobilele livrate de Proleasing Motors au plecat către clienți corporate care au achiziționat mai mult de un automobil, iar 58% au fost achiziționate în sistem leasing.

Articole similare