Home Motorsport Războinicii off-road din Alaska, un nou serial pe History

Războinicii off-road din Alaska, un nou serial pe History

de

Canalul History a lansat un nou serial pentru pasionații fenomenului automobilistic – Războinicii off-road din Alaska.

Alaska Off-Road Warriors

În Războinicii off-road din Alaska, cinci echipe de câte doi oameni se iau la întrecere prin Alaska. Plecând de la Oceanul Pacific și ajungând până la Oceanul Arctic, serialul urmărește expediția intensă a participanților care pornesc într-o cursă off-road extrem de dificilă și aventura lor de proporții legendare. Pe teren mlăștinos sau prin zone sălbatice imprevizibile, echipele vor străbate opt dintre cele mai periculoase și accidentate trasee din lume.

Alaska Off-Road Warriors

Fiecare traseu va fi împărţit în câte două etape şi echipa cu timpul cel mai mic cumulat pe întregul drum va fi declarată câştigătoare. Pericolele călătoriei vor pune la grea încercare nu doar vehiculele, ci şi echipele care s-au luat la întrecere cu timpul – şi unele cu altele. Fiecare echipă este mai determinată ca niciodată să câștige provocarea și să învingă sălbăticia extremă din Alaska. Fanii se vor putea bucura de episoadele emisiunii în fiecare joi, la orele 22:00.

Războinicii off-road din Alaska (1)

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

 

Articole similare