Home Știri East Auctions a desfășurat cu succes prima sa licitație

East Auctions a desfășurat cu succes prima sa licitație

de

Compania East Auctions a realizat prima licitație de vehicule în data de 20 mai. Au fost vândute zeci de autoturisme, utilitare și camioane.

DSCN4968

East Auctions, o companie fondată de investitori francezi, a finalizat prima licitație în data de 20 mai. Gama foarte variată de vehicule a atras zeci de oameni interesați, majoritatea licitând la fața locului, însă au existat și persoane care au licitat prin telefon.

Evenimentul a fost dominat de vânzările de mașini premium. Audi, BMW și în special Mercedes au fost mărcile preferate de cumpărători. Au existat însă și mașini cu prețuri mai mult decât accesibile, cum ar fi modele Chevrolet, Fiat și Peugeot. Pe lângă autoturisme au fost comercializate și vehicule comerciale sau diverse utilaje.

Prețului de vânzare cu TVA i se aplică un comision de 15% în mod normal, însă acesta se poate modifica. Plata se poate face cash, prin card bancar, transfer bancar sau scrisoare de credit de la bancă. Cumpărătorul poate pleca imediat cu vehiculul odată ce plata a fost efectuată.

Avantajele sistemului East Auctions, în afară de cele enumerate mai sus, țin de costurile perfect transparente și ușor de calculat (15% din prețul cu TVA, care este plătit de cumpărător, la care se adaugă 52 de euro cu TVA pentru pregătirea dosarului și verificarea tehnică) și de așa-numita „Folle Enchere“. Acest termen definește posibilitatea ca un cumpărător să fi făcut o eroare și să fi licitat mai mult decât își dorea inițial.

 

Articole similare