Home Știri Renault donează echipamente IT

Renault donează echipamente IT

de

Renault şi asociaţia Ateliere Fără Frontiere şi-au dat întâlnire la Mioveni, alături de reprezentanţi ai unor instituţii de învăţământ şi organizaţii nonprofit din judeţul Argeş, pentru a finaliza proiectul de solidaritate digitală.

Lumini-UV-incaperea-se-transforma

Renault România a donat reprezentanţilor a 20 de instituţii de învăţământ (grădiniţă, şcoli şi licee) şi a 8 organizaţii nonprofit, câștigătoare, echipamente IT, calculatoare şi laptopuri  (vezi lista completă a câștigătorilor aici). În total, 320 de echipamente au fost puse la dispoziţia asociaţiei Ateliere Fără Frontiere pentru a fi recondiţionate de angajaţii acesteia, reintegraţi pe piaţa muncii.

Renault România devine partener oficial al COSR

„E un demers pe care l-am iniţiat cu mult entuziasm, alături de colegii noștri de la IT și de la Ateliere Fără Frontiere. Am apreciat faptul că într-un astfel de proiect există două categorii de beneficiari: pe de-o parte copiii, care vor avea la dispoziție computere pentru a învăța, iar pe de altă parte, angajaţii Ateliere Fără Frontiere, reintegraţi profesional în cadrul asociației, care au lucrat la recondiţionarea echipamentelor”, a declarat Anca Oreviceanu, director executiv Comunicare şi CSR Renault România.

La recondiţionarea echipamentelor IT au participat opt angajaţi ai Ateliere Fără Frontiere, persoane aflate în mare dificultate şi reintegrate pe piaţa muncii. Asociaţia Ateliere Fără Frontiere este o asociaţie română fără scop lucrativ, creată în 2008, întreprindere socială de inserţie prin economia socială. Misiunea acesteia este inserţia socială, profesională şi civică a persoanelor aflate în mare dificultate.

Articole similare