Home Motorsport Renault Megane RS RB8 – ediție limitată dedicată titlului din F1

Renault Megane RS RB8 – ediție limitată dedicată titlului din F1

de

Renault lansează o ediție limitată a lui Megane RS, dedicată noului titlu obținut în Formula 1 de către echipa Red Bull – Renault.

999408l

Renault furnizează motoarele echipei Red Bull, așadar este parte a rețetei de succes a echipei care a câștigat încă un titlu în Formula 1. Pentru a sărbători acest succes, Renault a lansat ediția limitată Megane RS 265 Red Bull RB8. Este al doilea an consecutiv în care francezii sărbătoresc titlul câștigat în Marele Circ în acest mod.

Test: Renault Clio RS

Culoarea caroseriei este special concepută pentru acest model, având denumirea de Dusk Blue. O serie de detalii amintesc de Formula 1, cum ar fi inserțiile argintii și etichetele Red Bull Racing. La exterior se remarcă și jantele de 19 inchi Steev, îmbrăcate cu anvelope Bridgestone Potenza RE050A.

Renault Twin’Run Concept

Pentru că vorbim de o versiune specială, dotările lui Megane RS RB8 sunt de vârf la interior. Astfel, aici putem remarca scaunele sport Recaro, sistemul multimedia R-Link, completat de sistemul de navigație Tom Tom și monitorul RS 2.0. Acesta afișează o serie de statistici legate de stilul de condus.

Șeful Renault anunță o producție record pentru Dacia

Sub capotă nu au fost operate modificări. Propulsorul de 2,0 l în patru cilindri furnizează tot 265 CP și este cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Renault Megane RS RB8 va fi produs în doar 120 de exemplare.

Articole similare

Comentarii închise.