Home Știri Audi Q7 se pregătește de o schimbare radicală

Audi Q7 se pregătește de o schimbare radicală

de

Audi Q7, cel mai mare SUV al mărcii din Ingolstadt, se pregăteșteintens de o schimbare de generație. Primele imagini-spion ale SUV-ului relevă câteva detalii interesante.

Spy-Shots of Cars

Deși puternic camuflat, viitoarea generație a lui Audi Q7 a ieșit deja pe drumurile publice în teste. În ciuda camuflajului, se poate observa faptul că grila frontală și farurile sunt complet schimbate. De asemenea, proporțiile mașinii ne sugerează că dimensiunile vor fi apropiate de ale primei generații.

Viitorul Audi TT a ieșit la încălzire

Ne așteptăm totuși ca noul Audi Q7 să aibă o masă redusă cu până la 400 kg. Scăderea în greutate este o tendință în întreaga industrie și mai ales în grupul Volkswagen. Actualele VW Touareg și Porsche Cayenne sunt mai ușoare decât predecesorii.

Test: Audi 1.4 TFSI

Platforma lui Q7 va fi MLB, pe care vor fi construite Lamborghini Urus și viitoarele Touareg sau Cayenne. Lansarea marelui SUV Audi a fost până acum amânată de șefii VW care au dorit o redesenare a mașinii. Versiunea inițială fusese descrisă ca fiind prea agresivă și ostentativă, critici aduse de presa de specialitate și primei generații.

Articole similare