Știri

Skoda Kid Karoq este visul oricărui pasionat… de cartoane

Probabil nu există prea mulți colecționari de cartoane în lume, și oricum nu aceștia erau publicul țintă pentru divizia britanică a constructorului ceh, responsabilă împreună cu specialiștii de la studioul de design Lazerian de concepția acestui Karoq mai… special.

Skoda a prezentat acest concept unicat, realizat integral din… carton cu ocazia lansării locale a noului SUV Karoq, sosit la timp pentru a înlocui venerabilul – dar popularul – SUV Yeti. Așa cum o sugerează și denumirea, „Kid Karoq” este destinat de fapt viitorilor șoferi, fiind reprezentarea din perspectiva celor de la Skoda a unui loc de joacă cu temă automobilistică. De altfel, compania și-a luat foarte în serios sarcina, punând la cale inclusiv un studiu de produs pe un eșantion reprezentativ de copii pentru a încorpora cele mai dorite accesorii de ei.

Astfel, tinerii viitori șoferi și-au dorit la bord posibilitatea de a pune orice muzică își doresc (42,5%), o tabletă pentru a se juca și pentru streaming video/audio (67,6%) dar și un video-proiector (35,4%). Din proprie inițiativă, designerii și inginerii Skoda au mai adăugat și Wi-Fi, o video-consolă portabilă, o tabletă pentru a controla un set de difuzoare wireless și o opțiune pe care știm că mulți adulți ar dori-o – în locul luminilor ambientale LED… un glob disco multicolor. Piesa de rezistență a fost însă rezervată pentru locul rămas liber de sub capotă – acolo stau ascunse un tobogan și o piscină cu mingi, peste 1500 de bucăți, conform Skoda, adică același număr care încape în cei 1810 litri spațiu de stocare (cu bancheta rabatată) ai modelului Karoq real.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE