Home MagazinReportaje Trotineta e-Kick, concepută de PEUGEOT și MICRO, primește premiul Red Dot Product Design pentru anul 2017

Trotineta e-Kick, concepută de PEUGEOT și MICRO, primește premiul Red Dot Product Design pentru anul 2017

de

Acordat de către un juriu de 39 de experți internaționali, acest trofeu, primit de PEUGEOT și MICRO, este o referință în lumea designului de produs. Trotineta electrică e-Kick PEUGEOT MICRO a obținut premiul pentru designul său de top și pentru soluția pe care o oferă ca răspus la provocările ridicate de mobilitatea urbană. Premiul va fi oferit pe 3 iulie în Essen, Germania.
Este primul premiul prImit de PEUGEOT și MICRO pentru trotineta electrică de top lansată în același timp cu noul SUV PEUGEOT 3008. E-kick, câștigătoare a premiului Red Dot Product Design și Noul SUV PEUGEOT 3008, ales recent mașina anului 2017, este o combinație cu adevărat câștigătoare!
Juriul a apreciat calitatea designului inovator și performanța remarcabilă a trotinetei e-Kick.
– PEUGEOT și MICRO au creat trotineta e-Kick ca o soluție de mobilitate pentru călătoriile urbane. Utilizatorul o poate folosi pentru ultimii kilometri ai călătoriei după ce și-a parcat mașina. Cu atât mai mult, e-Kick-ul poate fi transportat în portbagajul unei mașini. Cântărind numai 8.5 kg, trotineta atinge o viteză maximă de 25km/h și are o autonomie a acumulatorului de 12 km.
– „Ghidonul” ingenios, conceput de Peugeot Design Lab, permite călătoria „multimodală”, plierea sa fiind posibilă în câteva secunde. Trotineta e-Kick poate fi folosită în trei moduri: călătorind, transportând-o odată ce a fost pliată și luând metroul, autobuzul sau trenul datorită designului său compact.


Trotineta electrică premium, e-Kick-ul a apărut pe piață în Noiembrie 2016, în Europa, la prețul de 1.190€, TVA inclus. Este disponibilă la unele magazine MICRO și PEUGEOT și la magazinele online MICRO și PEUGEOT lifestyle.
Premiul Red Dot Product Design este un premiu internațional oferit anual încă din 1955. În fiecare an, 39 de experți internaționali – designeri, arhitecți și profesori – nominalizează cele mai bune realizări ale anului. Trotineta e-Kick va fi expusă timp de un an, începând cu data de 3 iulie, la Muzeul Red Dot Design din Essen, Germania.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.