Home Auto util 3 oferte la SUV-uri Mercedes-Benz GLE pe care merita sa le vezi

3 oferte la SUV-uri Mercedes-Benz GLE pe care merita sa le vezi

de Doinita Stanciu
Mercedes-Benz GLE
Fiecare model de SUV Mercedes-Benz GLE are propriile opțiuni și beneficii, de care te poți bucura alegând calitatea desăvârșită și tehnologiile inovative.

Nimic nu egalează experiența pe care o ai atunci când te așezi la volanul unui Mercedes-Benz GLE. Fiecare model SUV este înzestrat cu tehnologia inteligentă MBUX pentru a fi perfect adaptat la nevoile tale. Design-ul elegant, aspectul modern și dinamic sunt puse în valoare de funcțiile inteligente, pentru un confort sporit și o siguranță perfectă pentru orice călătorie.

Printre cele mai căutate autoturisme model SUV de care poți beneficia la Auto Schunn Romania, dealer auto Mercedes –Benz se numără și modelul Mercedes-Benz GLE 500 AMG, oferit  cu un discount de 50.000 de euro. Dotat cu jante din aliaj de dimensiuni mari, acest SUV redefinește forța și dinamismul cu ajutorul unui motor puternic de 455 cp. Aspectul exterior emană energie și eleganță iar opțiunile legate de confort și siguranță îl fac unul din cele mai dorite modele din clasa sa.

Dacă te-ai decis că ai nevoie de un autovehicul de teren, cu 7 locuri, atunci cea mai bună opțiune este Mercedes GLE 400 AMG. Eleganța unui model înzestrat cu opțiuni de confort deosebite se îmbină fericit cu cele mai noi inovații inginerești. Asistența la parcare, Distronic Plus cu asistent trafic sau pachetul AMG Styling sunt doar câteva din opțiunile suplimentare care pot transforma noul tău SUV într-o bijuterie tehnologică. Modelul beneficiază de asistența inteligentă orientată spre client – o interfața intuitivă menită să modeleze funcțiile autovehiculului pentru un confort și o siguranță sporită.

Un SUV cu motorizare diesel, Mercedes GLE 350 se mândrește cu o putere de 271 cp, la o capacitate clinidrică de 2925 cmc. Interiorul elegant, scaunele de piele și ornamentele din lemn de nuc conferă o personalitate distinctă, completată de pachetele opționale pentru confort.Iluminarea ambientală personalizată, funcții MBUX extinse și navigarea inteligentă îmbină confortul și tehnologia modernă. Sistemele de climatizare sau pachetul AIRMATIC oferă o experiență deosebită la volanul acestei mașini puternice și agile. Fiecare călătorie devine o plăcere, iar problemele din trafic sau dificultățile la parcare sunt doar amintiri din trecut.

O caracteristică unică a sistemului MBUX cu care sunt dotate modelele Mercedes GLE este capacitatea sa de a învăța datorită inteligenței artificiale. Un astfel de sistem inovator este personalizabil și se adaptează utilizatorului. Alegând opțiuni dedicate, îți poți crea propriul ambient, conform preferințelor tale unice.

Punctele sale forte includ funcționarea cu ecran tactil a afișajului media, afișajul pe ecran lat de înaltă rezoluție (opțional), afișajul de navigație cu tehnologie de realitate augmentată (opțional) plus control vocal inteligent cu recunoaștere naturală a vorbirii, care este activat cu parola  „Hei Mercedes “. Punctul forte este conceptul complet de operare tactilă – combinația unui ecran tactil, touchpad de pe consola centrală și comenzi tactile de pe volan.

Energizing Confort Control încorporează iluminarea ambientală, adaptată armonios fiecărui design individual al ecranului. Lumina pune în valoare interiorul unui Mercedes GLE ca o adevărată operă de artă, compunând lumi aparte din diferite culori, oferind o nouă experiență de confort holistic.

Opțiunea Energizing Coach este o caracteristică nouă. Bazat pe algoritmi, acest serviciu face recomandări de programe personalizate. În acest scop, sistemul analizează mai întâi datele curente ale călătoriei și ale vehiculului – această evaluare include aspecte precum condițiile de trafic, vremea sau timpul alocat călătoriei. Apoi îți  sugerează cel mai potrivit program de confort – Vitalitate sau Bucurie. E momentul să faci primul pas către un confort personalizat, orientat către client, de la Mercedes-Benz.

Stilul aparte și eleganța, forța motoarelor puternice, tehnologiile ultramoderne, fac din noile modele Mercedes GLE adevărate vedete pe șosele, admirate și îndrăgite de toți iubitorii de SUV-uri. Alege-l pe cel mai potrivit pentru tine din oferta Auto Schunn.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?