Știri

Alpine A110 vine la Geneva în stil „Pure” sau „Légende”

Reînviat ca Pasărea Phoenix, brandul francez sportiv Alpine își va reprezenta blazonul la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta cu ajutorul noului A110, a cărui gamă a fost extinsă prin adăugarea a două noi versiuni – Pure și Legende.

Producția versiunii moderne A110 a început la sfârșitul anului trecut cu versiunea limitată „Premiere Edition”, însă de acum fanii vor avea mai multe opțiuni, ce diferă în funcție de interesul viitorului cumpărător. Dacă acesta își dorește un Alpine A110 pentru a profita de legendarele atribute sportive atunci noua variantă „Pure” este exact ce au nevoie – fiind cea mai ușoară și mai capabilă pe circuit din gamă. Dacă din contră, stilul primează, atunci atmosfera luxoasă propusă de noul „Légende” este atributul potrivit. Aceasta din urmă primește și cele mai generoase dotări, inclusiv un interior îmbrăcat complet în piele, scaune Sabelt ajustabile pe șase direcții, precum și inserții interioare din fibră de carbon.


Ambele sunt însă în continuare oferite cu același propulsor – un benzinar de 1,8 litri montat central pe care îl împarte și cu noul Renault Megane RS. În versiunea Alpine el dezvoltă 252 CP și un cuplu maxim de 320 Nm, transmisia puterii către puntea spate fiind asigurată de o cutie de viteze cu dublu-ambreiaj și șapte rapoarte. În plus, gama A110 mai primește și noi nuanțe de caroserie: Blanc Irisé, Bleu Abysse și Gris Tonnerre.Dacă automobilele sport, joase și cu doar două locuri, nu sunt exact pe placul dvs, mai avem o propunere „fresh” pentru începutul lunii martie și evenimentul din Țara Cantoanelor – Lexus tocmai a oferit primele imagini, un video și informații oficiale cu privire la noul lor SUV subcompact UX. Dezvăluit momentan doar parțial în versiunea UX 250h F Sport, acesta se adresează cu siguranță nonconformiștilor – designul exterior nu are nici cea mai mică șansă de a trece neobservat.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta