Home Știri BMW Individual 7 Black Ice este o ediție specială doar pentru Rusia

BMW Individual 7 Black Ice este o ediție specială doar pentru Rusia

de Aurel Niculescu

În anumite părți ale lumii luxul – dacă este disponibil tuturor – nu este niciodată suficient dacă nu este însoțit și de o atentă individualizare. Iar BMW Individual exact asta oferă clienților pretențioși ce au conturi pe măsură… din Rusia.

Uneori atunci când ai prea multe opțiuni la dispoziție îți va fi extrem de greu să alegi – BMW Seria 7 cu siguranță este un exemplu bun în acest sens dacă ne gândim la lunga listă de echipamente opționale, fără a mai ține cont și de cele din catalogul Individual. Însă special pentru clienții din Rusia, compania a decis să le ușureze munca prezentând o ediție specială gata configurată și personalizată. Seria 7 Individual Black Ice are parte în primul rând de o finisare „Frosty Black” unică, vopseaua încorporând o tehnologie specială ce îi permite să atingă un luciu unic dacă are parte de lumina potrivită.

În afară de vopseaua bespoke, BMW oferă și pachetul M Sport pentru exterior, complimentat de jantele forged de 20 inch BMW Individual V-spoke 649, și ele exclusive acestei ediții limitate. Anumite opționale sunt acum standard – faruri laser, sistemul parking assist cu modul de control de la distanță, sistem de camere 360 de grade, sau pachetul Executive Drive Pro. La interior Seria 7 Individual Black Ice continuă tema stealth cu piele neagră Nappa, finisări BMW Individual în Black Piano lacquer, sau plafonul din Anthracite Alcantara – ele fiind complimentate de un badge „Black Ice” pe partea pasagerului.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.