Home Știri C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

de Aurel Niculescu
C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

Toyota a creat o ediție specială cu inspirații din lumea modei pentru SUV-ul compact C-HR by Lagerfeld. BMW aniversează peste două decenii de siguranță pe circuit, iar de pe 4 mai industria auto din România a reluat producția.

Constructorul japonez a încheiat un parteneriat cu o faimoasă casă de modă – Karl Lagerfeld – pentru a dezvolta o versiune „haute-couture” a modelului hibrid compact C-HR. Crossover-ul este de acum mai șic, însă numai pentru… Tailanda. C-HR by Karl Lagerfeld are un exterior negru cu elemente „Pearl White”, iar la interior clienții pot alege o mulțime de accesorii ale brand-ului de modă – de la valize și poșete la brelocuri pentru chei.

C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

De câteva decenii încoace divizia M GmbH de la BMW este cât se poate de responsabilă pentru siguranța multor piloți din lume datorită seriei sale de modele Safety Car. Printre parteneriatele sale se numără cel de peste cu Campionatul Mondial MotoGP, dar şi alte campionate precum DTM sau cursa de 24 de ore de la Le Mans. În plus, compania are și un capitol special dedicat noii Formula E – unde siguranța este deservită în format plug-in hybrid şi electric.

C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

BMW a avut o prezenţă spectaculoasă şi în sezonul de anul trecut al Romanian Endurance Series, cu un BMW Seria 4, alături de 4 modele BMW M Performance: M850i Coupe, M240i Cabriolet, BMW X2 M35i şi BMW Seria 1 M135i (F40). Practic, în cei peste 20 de ani de Safety Car, BMW M a rulat pe circuite mai mult de 30 de modele.

C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

Veștile bune circulă repede pe tot cuprinsul industriei auto europene – am vorbit recent despre ceea ce se întâmplă pe continent. Iar de acum putem spune în sfârșit că și industria locală a intrat pe un făgaș normal – cel puțin la Dacia și Ford, ambele companii reîncepând cu adevărat activitatea de pe data de 4 mai. Constructorul de la Mioveni a reluat lucrul parțial pe platforma sa industrială încă din 21 aprilie și totul va fi pus la punct până pe 11 mai, când activitatea de logistică va fi corelată cu redemararea uzinelor Groupe Renault din lume.

C-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety CarC-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety CarC-HR by Lagerfeld sau BMW cu Safety Car

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.