Home Știri Cars & Coffee vine și în România!

Cars & Coffee vine și în România!

de

21 octombrie se anunță drept o zi specială pentru iubitorii de mașini, întrucât vestitul eveniment Cars & Coffee va avea loc, pentru prima dată, și în România. Cars & Coffee este conceptul unui eveniment ce are ca scop formarea unei comunități de oameni ce împart aceeași pasiune: cea a automobilelor exclusiviste. Acesta este unul de amploare și are loc periodic în peste 30 de țări ale lumii.

Ediția autohtonă Cars & Coffee va fi alcătuită din două părți, prima – organizată într-o locație deosebit de frumoasă din Snagov – va fi cu circuit închis, la care vor lua parte doar participanții – posesori ai capodoperelor pe patru roți. Pe circuitul Motorpark România se va desfășura cea de-a doua parte a evenimentului, deschisă publicului larg, reprezentând punctul culminant al acestuia. La Adâncata va avea loc cursa Cars & Coffee România, în cadrul căreia participanții se pot înscrie la o întrecere amicală. Cursa este diferită de restul competițiilor, întrucât nu se bazează pe cel mai rapid timp, participanții trebuind să realizeze timpi cât mai constanți în parcurgerea turelor de circuit.

Un fapt special al evenimentului este caracterul său caritabil. După eveniment, prin intermediul fundației OvidiuRo, toți cei prezenți vor putea dona pentru sprijinul educației copiilor defavorizați din țară.

Cars & Coffee România își propune să accepte participarea unui număr maxim de 50 de mașini. Pentru a participa cu propria mașină, înscrierile se pot face doar pe site-ul evenimentului.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.