Home Știri Subaru XV, Impreza și Outback, gata și ele de Salonul Auto de la Tokyo

Subaru XV, Impreza și Outback, gata și ele de Salonul Auto de la Tokyo

de Aurel Niculescu

Constructorul Japonez pare pregătit de un adevărat asalt asupra Salonului Auto de la Tokyo – alături de WRX STi S208, BRZ STI Sport și conceptul Viziv Performance își vor face apariția pe 25 Octombrie și versiunile speciale ale modelelor Impreza, Outback și XV.

Cu aproape o lună rămasă până la deschiderea porților evenimentului din Țara Soarelui Răsare, nu ne așteptam ca Subaru să prezinte o asemenea abundență de noutăți – mai ales că acum ne va fi cu adevărat greu să alegem un favorit Suby pentru ediția din acest an. Desigur, pasionații de performanță vor visa la S208 sau măcar la sportivul BRZ – însă să nu uităm că vânzările sunt reprezentate majoritar de modelele mai „liniștite”, adică fix Impreza, Outback sau crossover-ul XV. Luate pe rând, vă putem spune că pasionații de evadări din cotidian ar trebui să fie atenți la XV „Fun Adventure Concept,” ce sosește cu un număr de modificări menite să-l facă și mai capabil în cazul unor călătorii în mijlocul naturii. Dacă va ajunge și în producția de serie, acest XV mai special va fi ușor de găsit în mijlocul unui camping aglomerat datorită vopselei galbene – în timp ce protecția față de elementele naturii va fi asigurată de plasticele de protecție supradimensionate iar familia va încărca liniștită toate bagajele, inclusiv pe noul portbagaj suplimentar.

Pasionații de automobile dinamice – probabil cei care nu vor avea norocul să câștige în cadrul loteriilor organizate pentru S208 și BRZ STI Sport (singura modalitate de a intra în posesia lor) – s-ar putea mulțumi și cu Impreza „Future Sport Concept”, care adoptă un centru de greutate mai jos, aceeași vopsea țipătoare dar și elemente aerodinamice noi. Avem astfel parte de parașocuri redesenate, de faruri / stopuri fumurii, de jante întunecate sau de un design unic pentru lămpile de ceață LED, în timp ce în spate evacuările ovale au fost amplasate central.

În schimb, Outback, break-ul prietenos cu traseele de off-road, va sosi în versiunea Limited Smart Edition. Aceasta se va adresa celor care își doresc o tușă suplimentară premium pentru automobilul care de obicei poate lua la bord toată familia, cățelul și bagajele aferente, pentru a pleca apoi în excursie pe munte cu cortul. De acum, la întoarcere puteți face și o oprire la Operă, deoarece versiunea specială Outback are parte de finisări speciale „Ultrasuede” la interior, accente argintii dar și un nou sistem de infotainment cu ecran de 8 inch și Apple CarPlay sau Android Auto. Tușele premium pentru exterior includ nu doar o versiune exclusivă a grilei, dar și un set nou de jante din aliaj. De notat – și aceste noi versiuni par a fi limitate tot la piața internă din Japonia.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.