Auto util

Cele mai insemnate avantaje pentru care sa cumperi masini second hand Germania

masini second hand

Piata de automobile din Romania s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, fapt ce a dus la inmultirea numarului de automobile de pe strazile tarii. Nimeni nu mai poate vedea viata fara un automobil personal si de aceea face tot ce ii sta in putinta pentru a intra in posesia celui pe care il viseaza. De aceea a crescut piata de masini second hand Germania, iar cei ce achizitioneaza direct din reprezentanta au devenit din ce in ce mai putini.

Masini noi vs masini second hand

Din cauza diferentei majore de pret, din ce in ce mai multi din cei care isi doresc o masina au inlaturat total ideea de a intra intr-o reprezentanta, preferand sa achizitioneze masini second hand. Masinile la mana a doua pot fi de mai multe feluri, atat in stare perfecta de functionare, fara nici un defect, fie uzate si intr-o stare deplorabila. In functie de preferinte, clientul poate alege varianta dorita. Din acest motiv, multi nu sunt dispusi sa plateasca un pret intreg pentru o masina noua, atata timp cat exista si alta optiune mult mai avantajoasa.

Bineinteles ca masinile noi, achizitionate din reprezentanta, vin cu o serie de avantaje de necontestat, insa cele second hand au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren, in ciuda acestui fapt. In ultimii ani s-a evidentiat din ce in ce mai mult faptul ca o masina noua isi pierde 20% din valoare odata ce este achizitionata. Mai mult decat atat, dupa primul an in care este folosita, pretul acesteia mai scade cu inca 10%, aspect de loc pe placul proprietarilor. Din acest motiv, din ce in ce mai multi au inceput sa achizitioneze automobile second hand care nu au o vechime mai mare de 5 ani si nici un numar mare de kilometri in bord, oferind pentru acestea un pret mult mai mic.

De ce masini second hand Germania?

Dupa cum ne-am dat seama, cei mai multi ocolesc masinile din Romania din cauza starii deplorabile a drumurilor din tara. Din acest motiv, ei ajung sa achizitioneze autoturisme din strainatate, mai ales din Germania. Conform specialistilor, se pare ca masinile rulate in Romania sunt intr-o stare mult mai rea fata de cele utilizate in Germania.

Chiar daca este mai greu de gasit un anumit model de masina, intr-o anumita culoare, cu absolut toate dotarile pe care le doreste clientul, se pare ca tot achizitionarea masinilor second hand devine cea mai buna alegere.

Gaseste masina preferata intr-un parc auto de incredere

Pentru a avea garantia ca achizitionezi o masina in perfecta stare de functionare, care nu iti va face probleme imediat ce ai inceput sa o conduci, alege un parc auto de incredere, cu personal calificat. Astfel, poti avea parte de consilierea necesara dar si de garantia ca nu vei avea parte de surprize neplacute in timp.

Daca doresti calitate la cele mai bune preturi, verifica oferta celor de aici. Aici vei gasi masini impecabile, ce nu depasesc vechimea de 5 ani, rulate mai putin de 150.000 km. Personalul calificat te va indruma pana in momentul achizitiei, iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie si iti va raspunde la toate intrebarile. Afla cum poti sa iti dai seama care e masina perfecta pentru tine de la primul test drive.

 

Sursa: Agentia Fortin

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE