Home Auto util Cum arată cea mai ieftină Dacia Logan

Cum arată cea mai ieftină Dacia Logan

de Răzvan Măgureanu
Cea mai ieftina Dacia Logan

Cum arată cea mai ieftină Dacia Logan? Ce confort îți oferă? Noi am intrat pe configuratorul Dacia să vedem ce ne oferă cea mai ieftină Dacia Logan care poate fi cumpărată.

Cea mai ieftină Dacia Logan costă 8700 euro în echiparea Acces cu motorul aspirat de 1 litru și 67 CP. De altfel, este și singurul Logan care se poate cumpăra la un preț sub 10.000 euro deoarece următoartea echipare, Essential, cu același motor, costă 10.250 euro.

Echiparea standard este foarte sărăcăcioasă. Scaunele față nu au nici măcar reglaj pe înălțime, bancheta spate nu e fracționabilă, geamurile spate sunt manuale, oglinzile retrovizoare sunt reglabile manual și cheia este fixă, nerabatabilă. Barele de protecție și carcasele oglinzilor sunt din plastic negru.

În schimb primiți 3 tetiere în spate,  geamuri electrice față, limitator de viteză, computer de bord, închidere centralizată fără telecomandă, volan reglabil pe înălțime, lumini de zi cu LED și faruri cu LED pe faza scurtă. Jantele sunt model Argeș, de 15 inchi și nu se poate comanda decât în culoare albă.

Nu se poate comanda opțional nici aer condiționat și nici măcar radio ca să nu mai vorbim de sistem multimedia. Se pot comanda doar senzori de parcare spate (82,63 euro), senzori de parcare față (97,65 euro), bare de portbagaj pentru pavilion (156,19 euro), jante de aliaj ușor Amaris de 16 inchi (148,75 euro) și șuruburi antifurt pentru jantele de aliaj (39,75 euro).  În acest context în care nu se pot comanda opționale care să ofere un minim de confoirt gen aer condiționat manual sau scaune reglabile pe înălțime, Dacia oferă pentru Logan covorașe din material textil PREMIUM la prețul de 44,63 euro adică circa 200 lei. În orice supermarket se găsesc covorașe decente la prețul de 40-60 lei.

Așadar, Dacia de 5000 euro rămâne un vis îndepărtat și fără minim 8700 euro nu puteți avea acces la un Logan. pentru mai multe detalii și accesorii puteți accesa configuratorul Dacia. 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?