Home Modele noi Mercedes C-Class All-Terrain vine la salonul de la Munchen pe 7-12 septembrie

Mercedes C-Class All-Terrain vine la salonul de la Munchen pe 7-12 septembrie

de Răzvan Măgureanu
Mercedes C-Class All-Terrain

Cu o gardă la sol mai mare cu 40 mm, tracțiune integrală și două moduri de rulare off-road standard, Mercedes C-Class All-Terrain este alternativa mai nobilă și mai dinamică la GLC.

Deși nimeni nu îi dădea șanse prea mari, Mercedes a avut succes cu Mercedes E-Class All-Terrain lansat în 2017 și a decis să extindă acest concept inventat în Audi în segmentul premium și pentru noul C-Class. Ca și în cazul rivalului Audi A4 Allroad și al lui E-Class All-Terrain, Mercedes C-Class All-Terrain este disponibil doar în versiunea Estate. Mașina va fi prezentată la salonul de la Munchen pe 7-12 septembrie și va fi disponibilă din decembrie.

Mercedes C-Class All Terrain nu va fi disponibil cu motoarele mici de 1,5 litri de la C-Class ci doar cu motoarele mai mari de 2 litri cu 4 cilindri pe benzină (M 254) și diesel (OM 654 M), ambele cu sistem mild hybrid pe 48V. De aceea, noi estimăm că prețul de bază va depăși 50.000 euro având în vedere că echiparea standard va fi mai bogată decât la limuzină. De exemplu, bancheta fracționabilă 40/20/40% și hayonul acționat electric sunt standard.

Datorită pasajelor roților mai evazate, mașina este cu 21 mm mai lată, având 1841 mm în lățime. Garda la sol mărită cu 40 mm a condus la mărirea înălțimii cu 1494 mm, rămânând totuși o diferență respectabilă până la cei 1644 mm ai lui GLC.

Ca și la versiunile C-Class sedan și estate, nu va exista suspensie pneumatică ci doar o suspensie standard cu arcuri de oțel și opțional suspensie adaptivă. Astfel, garda la sol va fi fixă dar cu 40 mm mia înaltă decât la Estate. Pe lângă modurile de rulare Eco, Comfort, Sport și Individual sunt disponibile două moduri off-road: unul soft Offroad pentru macadam și unul Offroad+ pentru teren mai accidentat.

Farurile LED High Performance sunt standard și opțional se pot comanda farurile Digital Light care au o funcție specifică pentru off-road. Funcționează până la 50 km/h și permite o iluminare mai largă pentru ca șoferul să vadă obstacolele din timp.

Mercedes C-Class All-TerrainMercedes C-Class All-TerrainMercedes C-Class All-TerrainMercedes C-Class All-TerrainMercedes C-Class All-TerrainMercedes C-Class All-TerrainMercedes C-Class All-Terrain

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.