Home Auto util Dacia Jogger, mașină de camping de la Camperiz

Dacia Jogger, mașină de camping de la Camperiz

de Dan Damian
Dacia Jogger Camperiz

Compania spaniolă Camperiz a prezentat un complex kit care face din modelul Jogger o adevărată mașină de camping. Dacia Jogger Camperiz costă puțin peste 23.000 euro.

Spaniolii nu sunt la prima propunere de acest fel pentru Dacia, în condițiile în care au oferit un astfel de kit adaptat modelului Dokker, asta pe lângă modelele de genul Mercedes Vito, VW Caddy și Multivan sau Ford Transit, la care lucrează de obicei.

Și cum camperele sunt la mare căutare, cele dedicate fiind cu termene de livrare foarte mari, Dacia Jogger Camperiz are toate șansele să atragă atenția, în special prin accesibilitatea prețului, puțin peste 23.000 euro. Dar și modul ingenios în care a fost conceput și integrat acest kit este foarte atractiv. Evident, cam totul este în partea din spate, astfel încât Dacia Jogger Camperiz este doar în versiune cu 5 locuri. Aici, profitând de sistemul de rabatare al scaunelor, spaniolii au integrat un pat generos, care folosește la maximum spațiul interior. Salteaua acestuia poate fi scoasă, iar sub cadrul patului au fost introduse un frigider cu volumul de 15 litri, o butelie portabilă pentru gătit, iar din partea din spate poate fi accesată o chiuvetă, la care poate fi cuplat și un cap de duș, ambele alimentate printr-o pompă electrică cu apa dintr-un rezervor de 12 litri.

Dacia Jogger Camperiz

Toate aceste echipamente aveau nevoie și o sursă suplimentară de energie, astfel că Dacia Jogger Camperiz a primit o baterie adițională de 100A, cu circuit de protecție, proză de 12V și două porturi USB suplimentare. Pe plafon a fost plasată o nouă lampă cu LED.

Utilitatea mașinii în utilizarea cotidiană nu a avut de suferit, pentru că, pe lângă cele 5 locuri disponibile, portbagajul rămâne la capacitatea inițială (708 litri), dacă îndepărtezi echipamentele.

Dacia Jogger Camperiz

Pentru un plus de 5.300 euro (în cazul modelului de 100 CP) se poate opta pentru mai mult: sistem Webasto, priză de 230V, geamuri cu tratament termic suplimentar și chiar un sistem (cu gaz) de încălzire a apei, plus portbagaj exterior sau cârlig pentru rulotă.

Sursa: Camperiz

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.