Home Promo Noua serie de podcasturi „Castrol pe Marte” duce ascultătorii într-o călătorie de descoperire

Noua serie de podcasturi „Castrol pe Marte” duce ascultătorii într-o călătorie de descoperire

de AMS
Castrol pe Marte

Castrol a lansat „Castrol pe Marte”, o nouă serie de podcasturi ce transmite de la un grup de oameni inspiraționali care vorbesc despre ceea ce este nevoie pentru a lucra în unele dintre cele mai extreme condiții de pe planetă – și chiar în spațiul cosmic. De la astronauți la șoferi de curse, fiecare podcaster trebuie să-și depășească în mod regulat limitele mentale și fizice, pe uscat, pe mare sau în aer.

Uleiurile și lubrifianții Castrol funcționează în prezent la peste 400 milioane de km distanță, la temperaturi de până la minus 153 de grade Celsius, pe Mars Perseverance Rover de la NASA. Lubrifianții Braycote și uleiurile Brayco special dezvoltate de Castrol asigură lubrifiere esențială instrumentelor științifice vitale, inclusiv o stație meteo, un spectrometru ultraviolet și un laser micro-imager. Fie că au fost alese de NASA în misiuni de explorare îndepărtate sau mai aproape de casă de șoferii de aici pe Pământ, produsele Castrol oferă, de asemenea, niveluri foarte ridicate de durabilitate.

Castrol pe Marte

Disponibil pe noul canal PodBean al Castrol și pe toate serviciile de streaming majore, seria de opt episoade include comentarii de la astronauții Sandra Magnus și Robert Thirsk, care descriu modul în care amândoi s-au confruntat cu extremele spațiului cosmic, în timp ce Sarah Cruddas, jurnalist spațial, gazdă TV internațională. și autor premiat, discută cu ce se confruntă Mars Perseverance Rover în timpul misiunii sale extraordinare.

Mai aproape de casă, Sam Bird de la Formula E și Gus Green-Smith de la World Rally descriu ce este nevoie pentru a câștiga victoria la volan în cursele de top, în timp ce David Eyton, fostul șef de inovație și inginerie al bp, își oferă perspectiva asupra provocărilor cu care se confruntă inginerii și oamenii de știință atunci când dezvoltă produse care trebuie să reziste la presiuni extreme.

Castrol a produs seria de podcasturi „Castrol pe Marte” ca răspuns la cercetările care au arătat că 35% dintre cei care ascultă în mod regulat podcasturi sunt interesați de subiecte legate de tehnologie și știință*.  Seria „Castrol pe Marte” a primit deja premiul de top la categoriile „Documentar” și „Tehnologie” în cadrul prestigiosului program Communicator Awards.

Elizabeth Jones, Castrol Global Communications, a declarat: „Prin povești captivante și personale ale unora dintre aventurieri și indivizi ai lumii, ascultătorii pot descoperi exact ce este nevoie pentru a reuși la presiuni imense.

Castrol pe Marte

Robert Thirsk a spus în timpul podcastului său: „Zborurile mele spațiale au fost solicitante și cu siguranță m-au dus la limita fizică, mentală și emoțională. Sunt lucruri pe care trebuie să le facem în timpul lansării și dacă vedem o defecțiune, există acțiuni pe care trebuie să le luăm în câteva secunde pentru a salva nava spațială, pentru a salva misiunea și pentru a ne salva viețile.

Uleiurile și lubrifianții Castrol sunt folosiți chiar în mașinile care transportă aceste persoane inspiraționale, fie în spațiul cosmic, pe uscat sau sub mare. Niveluri similare de protecție superioară și durabilitate pe care le oferă aceste produse sunt disponibile clienților sub forma uleiurilor Castrol EDGE.

Castrol EDGE cu Fluid TITANIUM Technology™ își transformă fizic structura – devenind mai puternic în punctele de presiune extremă pentru a menține metalele separate și pentru a reduce frecarea. Atunci când presiunea scade, uleiul revine la starea sa de curgere normală. Mai puternic când vine vorba de presiune, Castrol EDGE cu Fluid TITANIUM Technology™ reduce frecarea care afectează performanța cu 20%**.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?