Home Știri Ediția AMS pentru luna septembrie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

Ediția AMS pentru luna septembrie 2018 vă așteaptă la centrele de difuzare a presei

de Aurel Niculescu

Ne pregătim să „numărăm” bobocii – a sosit toamna – nu înainte însă de a ne delecta cu revista AMS pentru septembrie 2018, disponibilă acum la centrele de difuzare a presei și gata să vă servească pe tavă o nouă doză de pasiune pentru industria auto.

Fenomenul SUV a cuprins planeta, iar constructorii s-au grăbit să îmbrățișeze acest sector cu aceeași vervă dintotdeauna, gata de a crea noi și noi nișe în căutarea succesului – avem în paginile revistei exemplul perfect: test pe șoselele patriei cu Urus, creatorul noii zone „SSUV”! Dacă rămâneți mai degrabă ancorați în zona clasică atunci nu veți fi dezamăgiți de testul comparativ cu cinci sportive dotate cu tracțiune spate, realizat în cel mai propice mediu: pe circuit.

Deoarece vara ni se întâmplă cel mai des să ne aducem aminte de calitatea viciată a aerului – în special din orașe – să descoperim împreună într-un mega test cu 11 mașini care dintre ele oferă standarde ridicate… în habitaclu. Iar testele ediției sunt la fel de variate precum o presupune alegerea între un Nissan Leaf – compact și electric și un Mini Cabrio drept automobil personal de zi cu zi, cu câteva bonusuri, precum posibilitatea de a ne întoarce în timp pentru a încerca un… Renault 5.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.