Auto util Știri

Fiat Strada de Brazilia, vânzări Ro, Kia „Promise” o garanție și mai extinsă

Fiat Strada de Brazilia, vânzări în Ro, garanție Kia

Fiat are o prezență și mai importantă în segmentul pickup în America de Sud, propunând noul Strada alături de mai marele Toro. Înmatriculările de autoturisme noi au scăzut în martie în România. Iar programul „Kia Promise” extinde perioada de garanție a automobilelor Kia pe plan mondial.

Volumul înmatriculărilor de autoturisme noi din România a scăzut în martie 2020 cu 32,19% față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 6654 unități. După primele trei luni ale anului, numărul autoturismelor noi înmatriculate a ajuns la 27.979 unități, în scădere cu 21,92% față de perioada similară din 2019. În schimb, volumul second hand nu a fost afectat la fel de puternic: 36.049 unități, o scădere de 3,55% față de martie 2019, conform ACAROM și DRPCIV.

Fiat Strada de Brazilia, vânzări în Ro, garanție Kia

Fiat a lansat pe piața din Brazilia al doilea său model pickup – Strada se plasează în familia modelelor comerciale sub Toro. Constructorul italian a prezentat noua generație Fiat Strada doar în versiunea cu patru portiere, însă va urma și lansarea variantei cu benă de dimensiuni sporite și doar două uși. Noul Fiat Strada este lung de 4480 mm, fiind o propunere foarte compactă pentru acest segment. Bena are 1173 mm lungime și 1059 mm lățime, iar sarcina utilă este de 650 kg.

Fiat Strada de Brazilia, vânzări în Ro, garanție Kia

Fiat propune noul Strada în Brazilia în două versiuni de motorizare, ambele pe benzină. Varianta de bază are 1.4 litri și 90 CP / 123 Nm, în timp ce mai micul 1.3 litri livrează 110 CP și 139 Nm. Ambele sunt cuplate la o transmisie manuală cu doar cinci rapoarte. Camioneta compactă are spațiu la bord pentru cinci persoane și un interior auster. Fiat oferă, totuși, un sistem de infotainment cu ecran central de 7 inch. Inițial noul pickup ar fi trebuit să ajungă deja la dealeri, însă fabrica din Brazilia a fost închisă temporar din cauza pandemiei de coronavirus (Covid-19).

Fiat Strada de Brazilia, vânzări în Ro, garanție Kia

Producătorul sud-coreean Kia Motors Corporation, prin distribuitorul oficial Kia Romauto, anunță extinderea perioadei de garanție a automobilelor mărcii care ar fi expirat – inclusiv în România – între 1 februarie și 30 aprilie 2020. Noul program „Kia Promise” extinde perioada de garanție a automobilelor Kia eligibile din România până în iunie 2020, venind în ajutorul clienților aflați în imposibilitatea de a ajunge într-un service pe perioada pandemiei. Programul va acoperi peste 500.000 de automobile Kia la nivel mondial.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta