Știri Video

Kia Telluride este WCOTY – „World Car of the Year” în 2020

Kia Telluride este WCOTY - „World Car of the Year” în 2020

Titlul WCOTY – World Car of the Year – ajunge anul acesta la un SUV din Coreea de Sud: Kia Telluride. Porsche a reușit o victorie dublă cu EV-ul Taycan – „World Luxury Car” și „World Performance Car”, iar Mazda3 este lider la categoria „World Car Design of the Year”.

Conform grilei de votare, SUV-ul Kia Telluride a devenit WCOTY întrecând două modele de la Mazda: compacta Mazda3 și încă un crossover: Mazda CX-30. Porsche Taycan și-a adjudecat laurii în categoria de lux înaintea fratelui 911 și a unui alt model EV – Mercedes-Benz EQC. În zona de performanță a luptat încă odată cu 911, dar și cu Toyota Supra. Kia a mai luat un trofeu prin Soul EV, în categoria „World Urban Car”, depășind micul VW T-Cross și noul Mini Cooper SE. Mazda3 și-a luat revanșa în zona stilistică, întrecând modelul Taycan, dar și pe francezul Peugeot 208.

Kia Telluride este WCOTY - „World Car of the Year” în 2020

Lexus aduce o serie de schimbări pentru anul 2021 modelului coupé LC. Modelul japonez vine cu opțiuni noi de culori pentru caroserie, noi jante de 20 de inchi cu finisare Dark Graphic și o reducere subtilă a masei datorită unor modificări ale suspensiei. Aceasta primește și sistemul Active Cornering Assist, în timp ce versiunea hibridă are și o serie de modificări la nivelul transmisiei. Culorile noi sunt Cadmium Orange și Nori Green Pearl, iar sistemul de infotainment primește și Android Auto.

Kia Telluride este WCOTY - „World Car of the Year” în 2020

BMW Group România anunță extinderea automată a garanției datorită situației excepționale cauzată de pandemia de coronavirus. Astfel, toate programele de garanție şi service care expirau după data de 16 martie se extind automat, gratuit, până la 31 mai. Atenție, totuși, extinderea se va aplica doar perioadei de timp, limitările de kilometri rămân neschimbate în acest caz.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE