Auto util Știri Tehnologie Video

(Video) Focus pe Active X Vignale & pe cauciucuri

Focus pe Active X Vignale & pe cauciucuri

Ford se bucură de succes cu noul Focus și continuă să lanseze noi versiuni – precum recentul Active X Vignale. Iar odată cu sosirea temperaturilor scăzute vă prezentăm încă o demonstrație a necesității adaptării pneurilor la starea carosabilului și temperaturile ambientale.

Constructorul american pare să fi regăsit rețeta succesului cu noua generație a modelului compact Focus în Europa – Ford raportează cele mai bune vânzări din 2015 încoace. Iar unul din motivele evoluției pozitive are sigur de-a face cu vastitatea familiei Focus: hatchback, station wagon, ST, Vignale, Active (hatch și break). Clienții vor putea opta de acum încolo și pentru o combinație – Active X Vignale.

Focus pe Active X Vignale & pe cauciucuri

Noua versiune are toate elementele stil crossover de la Active, dar și eleganța specifică versiunilor de vârf Vignale. În plus, sosește cu jante exclusive de 17 inch, plafon și carcase ale oglinzilor negre, precum și o listă de echipamente foarte lungă. În plus, de anul viitor Focus va extinde și gama de motorizări de pe Focus – se adaugă noua versiune MHEV (mild hybrid) EcoBoost. Încă nu există detalii tehnice, însă cel mai probabil va fi identică cu cea de 155 CP de pe modelul Puma, produs la Craiova.

Iarna își intră încet, dar sigur, în drepturi – și a sosit timpul pentru o nouă pledoarie pentru siguranța automobiliștilor și a celorlalți participanți la trafic. La noi în țară utilizarea pneurilor de iarnă a devenit obligatorie de ceva vreme încoace – și de această dată avem un exemplu de legislație în ton cu realitatea. Și nu trebuie neapărat să ne credeți pe cuvânt – avem drept exemplu un test care poate lămuri pe mulți dintre cei neinițiați. În plus, acesta combină pneurile de vară, all-season, și de iarnă cu diferite praguri de temperatură… iar rezultatele sunt demne de luat în seamă.

 

 

 

 

 

 

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta