Magazin Știri Video

Video day: No Time To Die & The E-talian Job

Video day: No Time To Die & The E-talian Job

No Time To Die este titlul următorului film cu agentul 007, James Bond – și deja avem primul teaser și un trailer complet. În schimb, Mini s-a jucat un pic cu noul Cooper SE și a intrat în atmosferă cinematografică.

No Time To Die va fi al 25-lea film cu agentul 007, James Bond, realizat sub egida casei de producții titulare a francizei (Eon Productions). Momentan, personajul este interpretat de britanicul Daniel Craig (al șaselea actor în acest rol), fiind pregătit să reia partitura pentru a cincea (și ultima) oară în No Time To Die. Vom vedea noua aventură a celui mai cunoscut spion al lumii din aprilie 2020, însă până atunci ne putem delecta un pic cu primul teaser, dar și primul trailer.

Video day: No Time To Die & The E-talian Job

Și ambele se concentrează pe câteva dintre caracteristicile definitorii ale seriei – unele dintre ele fiind foarte interesante și pentru noi. Astfel, dintre ținutele veșnic impecabile, muzica de Oscar, fetele Bond, accesoriile (adesea mortale) de la expertul Q, armele și automobilele – noi le alegem în mod evident pe ultimele. Iar primele imagini din No Time To Die aduc motive de încântare pentru fanii seriei în special și al automobilelor în general. Nu vă vom strica plăcerea vizionării, însă fiți atenți la noile dotări ale Aston Martin-ului DB5… mitraliere Gatling, ascunse în spatele farurilor.

Mini se pregătește de lansarea pe piață a primului său model electric și a decis să creeze un nou scurtmetraj pentru a celebra clasicul film „The Italian Job” din 1969. La jumătate de secol distanță, Mini Cooper SE a devenit „actorul” principal din scurtmetrajul „The Getaway Car”, clipul fiind realizat la Torino, metropola din nordul Italiei. Noul Cooper SE este purtat de șoferul său într-un periplu al străduțelor laterale înguste până pe acoperișul faimoasei clădiri Lingotto, de pe Via Nizza. Acest istoric complex industrial a fost odată cea mai mare locație de producție a constructorului italian Fiat.

 

Însă este cu adevărat faimoasă datorită pistei de teste amplasată pe acoperiș, ce include și un circuit cu o lungime de un km. În prezent, clădirea Lingotto găzduieşte, printre altele, un centru comercial şi hoteluri – iar pista de teste de pe acoperiș a rămas intactă. Motiv numai bun de întâlnire între Cooper SE și un Mini Cooper clasic, de culoare roşie – parcă extras direct din clasicul „The Italian Job”. În 2019, lovitura hoților de aur devine una împotriva poluării, în „The E-talian Job” – una la fel de rapidă, datorită motorului electric de 184 CP și caracteristicilor dinamice.