Home Știri GM anunță investiții de 4 miliarde de euro în marca Opel

GM anunță investiții de 4 miliarde de euro în marca Opel

de

Concernul american General Motors a anunțat că, până în 2016, va investi nu mai puțin de 4 miliarde de euro pentru consolidarea Opel în Europa.

GM investitii Opel

Consiliul de administrație General Motors (GM) a folosit reuniunea sa din Rüsselsheim pentru a sublinia angajamentul faţă de Opel și Germania. Acest angajament a fost de asemenea reflectat prin aprobarea unui amplu program de investiții.

GM va investi 4 miliarde de euro în Germania și în Europa, până în 2016. „Fiind o companie auto de nivel global, GM are nevoie de o prezență puternică în Europa, în termeni de design și dezvoltare, precum și în procesul de producție și vânzări“, a declarat Dan Akerson, președinte și CEO GM, la un briefing de presă la Adam Opel Haus.

Consiliul de Administratie a ales Germania pentru una dintre întâlnirile programate regulat, pentru a obține informații direct de la sursă cu privire la progresele înregistrate de strategia pe 10 ani DRIVE! 2022 și provocările pieţei auto europene. Consiliul a folosit ocazia pentru a se întâlni cu economiști, politicieni și sindicaliști.

Articole similare

Comentarii închise.