Home Știri Lamborghini Aventador S se descoperă la Frankfurt

Lamborghini Aventador S se descoperă la Frankfurt

de Aurel Niculescu

Supercar-urile Italiene sunt de cele mai multe ori mix-ul perfect între performanță și lux, dar de obicei perfecțiunea este un aspect subiectiv – astfel încât oricine poate avea pretenții de mai mult.

În cazul modelului Aventador S, ce și-ar putea clienții dori de la coupe-ul casei Lamborghini este transformarea în versiunea Roadster – et voila, Lamborghini se conformează și va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noua versiune Roadster. Schimbările nu sunt profunde – panourile amovibile cântăresc mai puțin de șase kilograme și pot fi din fibră de carbon cu finisare negru mat sau high-gloss. Dacă nu vi se pare suficient, opțiunile de culoare din Ad Personam sunt și aici disponibile – dar asta este mai puțin important, deoarece privirile vor fi invariabil atrase de noua punte în formă de Y ce acoperă propulsorul.

Aveți la dispoziție fie lamele din fibră de carbon negru mat, sau opțiunea vizualizării monstrului V12 aspirat natural prin intermediul unei cupole complet transparente – probabil dacă privești intens poți întrezări chiar și cei 730 de căluți ce se luptă cu un cuplu maxim de 690 Nm – transmițând puterea prin intermediul transmisiei cu șapte trepte Independent Shifting Rod (ISR). Sistemul AWD, suspensia activă, direcția pentru toate cele patru roți sau modurile EGO (Strada, Sport, Corsa) vă stau la dispoziție când accelerați la 60 mph / 96 km/h în doar trei secunde – în drum spre viteza maximă de 350 km/h. Cât despre preț – dacă trebuie să întrebați, Aventador S Roadster va deveni disponibil din februarie 2018 pentru cel puțin €313.666.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.