Home MagazinReportaje NAIAS 2017 – Premieră mondială – Nissan Vmotion 2.0 Concept

NAIAS 2017 – Premieră mondială – Nissan Vmotion 2.0 Concept

de

Unul dintre cele mai frumoase studii de design prezentate la NAIAS 2017 a fost Nissan Vmotion 2.0 Concept. Aspectul futurist al exteriorului, susținut mai ales de portierele „Glidin Wing”, este continuat la interior de un volan ce seamănă cu manșa unui avion și de aspectul minimalist al consolei centrale deasupra căreia se întine un display uriaș.

Nissan Vmotion 2.0 Concept, parte a programului Nissan Intelligent Mobility, are un design neobişnuit, oficialii niponi afirmând că îmbină designul emoţional cu ergonomia, confortul şi tehnologiile de ultimă oră. Partea frontală prezintă nouă interpretare a direcţiei de design V-Motion, logoul poziţionat pe grila radiatorului aprinzânduse atunci când automobilul este conectat la regimul autonom ProPILOT.

Nissan Vmotion 2.0 Concept are dimensiuni conforme cu clasa mare: lungime – 4.860 mm, lăţime – 1.890 mm, înălţime – 1.380 mm, iar ampatamentul măsoară 2.850 mm. Portierele din spate se deschid în sens opus direcţiei de mişcare, astfel că au fost eliminați montanţii centrali. În interior remarcăm un un volan futurist, un număr minim de butoane fizice, un panou imens în locul ceasurilor de bord şi a consolei centrale, inserţii din lemn natural Zebra Wood pe podea şi uşi și un sistem audio Bose UltraNearfield.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.