Auto util

(P) 7 trucuri pentru a obține cel mai bun preț pentru închirierea unei mașini

inchiriere masina

Călătoriile sunt distractive, mai ales când suntem în concediu sau în vacanță și ne deplasăm strict pentru placere și nu în interes de afaceri sau serviciu. Însă, pentru a ieși totul perfect și a nu avea timpi morți sau de așteptare a mijloacelor de transport în comun, ar fi bine să vă gândiți din timp cum veți asigura deplasarea între obiective. Mai ales că, de cele mai multe ori, călătorim în străinătate cu avionul, cu trenul sau autocarul, deci nu avem mașina personală cu noi.

Se ridică necesitatea de a închiria o mașină și se pune firesc întrebarea cum putem obține cel mai bun preț pentru această afacere.

Căutați oferte online

Înainte de orice, puteți vizita site-urile companiilor de închiriei auto care sunt disponibile online. Mergeți direct pe site-ul companiei și căutați cea mai bună afacere pentru dumneavoastră, adică aceea care să vă permită să vă încadrați în bugetul pe care l-ați alocat. De asemenea, vizitați site-urile de comparații de prețuri pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune servicii de inchiriere auto in Bucuresti si Otopeni.

Evitați să apelati la serviciile de inchirieri auto oferite de aeroport

Nu utilizați serviciile de închirieri auto oferite de aeroporturi, pentru că așa aveți șanse mari să plătiți foarte mult. Este cunoscut faptul că serviciile oferite pentru închirieri auto de Otopeni sau orice alt aeroport din țară sau de peste hotare, sunt cu mult mai scumpe decât dacă ați apela la oricare alta companie.

Folosiți moroarele de căutare pentru a afla informații despre companiile de închirieri auto

Înainte da a contacta o companie de închirieri auto, încercați să aflați cât mai multe informații despre aceasta. Puteți folosi Google sau Yahoo pentru culegerea de detalii și alegeți să contactați doar acele companii care oferă prețul cel mai bun.

Faceți rezervarea din timp

Este foarte important să rezervați mașina cu ceva timp înainte, mai ales dacă doriți să obtineți cel mai bun preț pentru închirierea ei. Astfel veți economisi bani, mai ales dacă achitați și un avans, și aveți și șanse mai mari să gasiți tipul de mașină dorit.

Dacă urmează să folosiți serviciile companiei de închirieri auto pe o perioadă de timp mai lungă, nu ezitați să negociați prețul.

Explorați posibilitățile pe care compania respectivă le oferă

Sunt companii care au oferte speciale, cum ar fi un tarif mai mic pentru clienții noi. Aceste oferte pot fi oportunități de aur pentru a obține cel mai bun pret la inchirierea unei masini.

Alegeți companiile care au oferte bogate de mașini

Evitați companiile de închirieri auto care au oferte limitate de mașini. Este minunat să poți face rezervare pentru mașina dorită la o companie care are număr mare de mașini, pentru că acestea, având un surplus de aprovizionare, nu percep taxe de urgență.

Returnați mașina la timp

Daca nu vreți să platiți amenzi sau penalizări, fiți atenți la durata contractului de închiriere auto și aveți grijă să respectați termenul de returnare a masinii.

 

 

Sursă foto: maxpixel

Alina Neamtu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE