Home Auto util Pirelli lansează o nouă anvelopă de iarnă din gama Carrier

Pirelli lansează o nouă anvelopă de iarnă din gama Carrier

de

După lansarea, la începutul anului, a versiunii de vară a anvelopei Carrier, Pirelli lansează acum și versiunea de iarnă.

Pirelli_Carrier

Pirelli Carrier

Noua anvelopă de iarnă Carrier garantează siguranță optimă în anotimpul rece, durabilitate și performanțe îmbunătățite pe carosabil ud, caracteristici care răspund nevoilor transportatorilor profesioniști.

Datorită compoziției speciale „full silica“ a benzii de rulare și noului design cu profil optimizat, cea mai nouă anvelopă Pirelli a fost dezvoltată special pentru piața europeană și  beneficiază de o durată de viață superioară cu 30% celei a generației anterioare. Uzura este uniformă, iar rezistența la rulare a fost diminuată cu 10%.

Pirelli sponsorizează lucrările de restaurare a statuii lui Hristos din Rio

Noul profil al benzii de rulare, caracterizat prin trei canale longitudinale largi și o deschidere mai mare în zona umărului, oferă un nivel de siguranță sporită în condiții de carosabil umed. În comparație cu cei mai importanți competitori, noua anvelopă Carrier înregistrează performanțe cu 10% mai bune în ceea ce privește acvaplanarea și cu 5% mai bune în privința frânării pe carosabil ud.

Datorită acestor calități excelente, anvelopa de iarnă Carrier a obținut rezultate de top în cadrul testelor internaționale realizate de revistele specializate. Gama de anvelope de iarnă Carrier va fi disponibilă în sezonul 2014–2015 pe piața europeană și în Turcia, incluzând 22 de dimensiuni, de la 14 la 16 inchi. Obiectivul principal al acestei game este titlul de lider pe segmentul său în Europa

Articole similare