Home Știri Mercedes C-Class Cabriolet, imagini-spion

Mercedes C-Class Cabriolet, imagini-spion

de

Gama de clasă medie a constructorului din Stuttgart începe să prindă contur. După versiunile break și coupé, decapotabila Mercedes C-Class Cabriolet va fi lansată în 2015.

Mercedes C-Class Convertible Set 1 GTB (2)

Pentru prima dată în istorie, Mercedes C-Class va fi disponibil inclusiv ca model cabrio. Bineînțeles, puteți spune că și actuala generație are o astfel de versiune, dar ea este oferită drept E-Class Cabriolet, cu excepția platformei tehnice, designul și celelalte echipamente fiind împrumutate de la modelul imediat superior din gamă.

Dezvoltat independent de coupé, conform spuselor oficialilor, Mercedes C-Class Cabriolet nu va face notă discordantă în ceea ce privește designul. Asta înseamnă că vom avea aceleași linii curbe și detalii sofisticate împrumutate de la nava-amiral S-Class, iar pavilionul va fi de tip soft top, în ciuda camuflajului eficient al mașinii surprinsă în teste, care ar putea sugera un hard top. Evident, acționarea va fi complet automată și se va putea face inclusiv în mișcare, la viteze mici. Pentru un plus de confort oferit ocupanților, este de așteptat ca sistemul de încălzire Airscarf de la nivelul gâtului și deflectorul Aircap să fie disponibile și în cazul celui mai mic model decapotabil cu patru locuri al gamei.

Mercedes S 63 AMG Coupé, performanța întâlnește eleganța

Până la debutul versiunii cabrio, vom asista mai întâi la lansarea breakului în cadrul Salonului auto de la Paris din această toamnă, urmând ca oferta să fie apoi completată cu modelul coupé la sfârșitul acestui an sau chiar în debutul lui 2015.

Gama de propulsoare ar trebui să fie preluată integral de la sedan, existând chiar șansa unei versiuni AMG. De asemenea, oferta va include și sistemul de tracțiune integrală 4Matic.

Articole similare

Comentarii închise.