Știri

Porsche are grijă să te asortezi… chiar și la bordul unui Panamera purpuriu

Dacă tot dai banii pe un Porsche Panamera Sport Turismo E-Hybrid, compania Germană este de părere că poți inclusiv să încalci tiparele și să comanzi o culoare asortată… cu gusturile tale.

Să începem cu cifrele înainte de orice considerație de natură subiectivă. Dacă ai de unde să dai peste 190.000 de euro – cât costă Panamera Turbo S Sport Turismo E-Hybrid în Germania, sau cam tot atât dacă ești de partea cealaltă a oceanului – te vei lăuda desigur cu cei 680 CP hibrizi, 850 Nm parțial electrici și cele 3,4 secunde de supercar până la 100 km/h în drum spre viteza maximă de probat doar pe circuit de 310 km/h. Mai poți chiar să spui că te poți plimba cu bagaje de 425 litri/1295 litri în spate, totul fără să emiți nici un fel de substanțe dăunătoare preț de 50 km în modul electric.

Și dacă tot ai pornit la drum cu o astfel de extravaganță, ai putea să mai scoți câteva zeci de mii de dolari din buzunar pentru acest exemplar purpuriu realizat de Porsche Exclusive Manufaktur – specialiștii vor avea grijă să coordoneze culoarea caroseriei chiar și cu gurile de ventilație de la interior. Desigur, e bine să stai jos în timp ce aduni costurile tuturor opțiunilor propuse de divizia specială: culoarea specială Amethyst Metallic (3310 dolari), pachetul SportDesign (6080), sau mai sus menționatele guri de ventilație purpurii ce costă singure 2330 dolari… și sunt chiar mai scumpe decât un set de jante de 21 inch (1540)!

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta