Home Știri Catalogul de Crăciun Neiman Marcus include și două… Rolls-Royce Dawn

Catalogul de Crăciun Neiman Marcus include și două… Rolls-Royce Dawn

de Aurel Niculescu

Petrecăreții se pregătesc să sărbătorească Halloween-ul, dar cine are prea mulți bani la dispoziție și nu la fel de multă imaginație mai degrabă așteaptă să vadă ce poate cere de la Moșu’, via catalogul de Crăciun al magazinului universal de lux Neiman Marcus.

Este o soluție la îndemână și cu pedigree asigurat, deoarece compania îl editează și oferă idei pentru cadouri ieșite din comun (submarin, sarcofag cu mumie originală la interior sau avion privat,etc.) încă din 1939. Cap de afiș pentru ediția de anul acesta vor fi cu siguranță însă cele două modele gemene Rolls-Royce Dawn create special pentru Neiman Macus și asortate pentru El și Ea. Și nici nu vor fi extrem de piperate ca preț, față de alte idei anterioare, cele două decapotabile fiind disponibile pentru… $439.625 și respectiv, $445.750.

jameslipman.com

Ați citit bine – iar pentru această sumă doi norocoși vor avea parte de nuanțe speciale inspirate de Lago di Como: Coniston Blue și Saint Tropez, bleu și portocaliu pentru neinițiați… Fiecare are inclusiv propriile tușe personale, intrând rapid în lunga tradiție Rolls-Royce de a produce modele unicat. Astfel, versiunea Coniston Blue ce nouă ni se pare cel mai potrivită pentru El are parte de metal întunecat pe cuprinsul planșei de bord dar și sub formă de element de finisare în restul habitaclului, în timp ce versiunea Saint-Tropez are parte de lemn open-pore Canadel.

jameslipman.com

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.