Știri Video

(Video) Audi Q8 pentru toți sau Ferrari unicat pentru unul?

Mai avem puțin până pe 5 iunie, momentul ales de compania din Ingolstadt pentru a dezvălui lumii întregi noul său „flagship” din gama SUV, modelul Q8 – însă poate oare un crossover de lux să întreacă sentimentul deținerii unui unicat… de la Ferrari?

Ca întotdeauna, Audi a pus la punct o adevărată mașinărie de marketing – astfel încât să fie sigur că o lume întreagă știe de apariția noului Q8. Drept pentru care avem nu doar o nouă schiță, ce dezvăluie destul de mult din design-ul părții frontale – ci vă putem oferi deja și trei episoade din seria YouTube dedicată #Q8unleashed…Ba chiar, pentru a contrabalansa puțin spectaculoasa apariție de la Ferrari, vă putem oferi și imagini statice și în mișcare idilice cu noul Audi R8 RWS pus față în față cu mai vechiul dar încă relevantul R8 ABT GT-S din 1999… în Alpi!
Și acum să trecem la „cireașa de pe tortul” ediției de anul acesta a celebrului Concorso d’Eleganza Villa d’Este – superbul Ferrari SP38 Deborah, un exemplar unicat realizat prin programul dedicat al constructorului. Designul este semnătura Ferrari Design Center, în timp ce subansamblele au fost preluate nemodificate de la un 488 GTB, cu totul cu incredibilul propulsor V8 turbo de 3,8 litri și 710 CP!


PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE