Știri

Land Rover și Peugeot sunt speciali: Discovery Sport Landmark și 208 / 308 Tech Edition

Constructorul britanic marchează cel mai bun rezultat la vânzări al unui model singular din gamă – Discovery Sport – în timp ce francezii de la Peugeot au decis că e timpul ca piața de acasă să facă cunoștință cu 208 și 308 într-o formă mai avansată din punct de vedere tehnologic.

Mult mai generaliști, Land Rover au decis ca noua ediție specială Discovery Sport Landmark să fie împărtășită de toată lumea – desigur după ce se achită factura de achiziție de minim £40.400 (UK OTR). De anul trecut Disco Sport este cel mai rapid SUV al casei din punct de vedere al vânzărilor, bineînțeles noua ediție specială având la bază versiuni de top din gamă, echipate cu propulsoarele Td4 180PS diesel sau Si4 240PS de 2 litri pe benzină, ambele din gama Ingenium.


În mod adecvat, aniversarea celor 70 de ani de existență ai mărcii, sărbătorită pe 30 aprilie, a fost marcată de producția ca prim vehicul al zilei a unui Discovery Sport, la fabrica de la Halewood, Merseyside. Înapoi la versiunea Landmark, aceasta se distinge prin cele trei culori exclusive – Narvik Black, Corris Grey sau Yulong White, toate în combinație cu un acoperiș contrastant Carpathian Grey. Elementele de design distincte incluse mai sunt și accentele exterioare Graphite Atlas, jantele de 19 inch Style 521 ‘Mantis’ sau interiorul Ebony.


De partea cealaltă a Canalului Mânecii, 208 și 308 Tech Edition pun accent pe tehnologie și elementele de siguranță – ele includ numeroase sisteme de obicei opționale, precum suita Peugeot Connect, Pack Confort, Pack Drive Assit sau Active City Brake. Nici stilul nu a fost uitat, noua serie specială fiind distinsă cu ajutorul badge-urilor specifice sau a jantelor de 16 (208) și 17 inch (308) exclusive.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE