Știri Video

(Video) De la lume adunate – Renault are fundație, Rolls-Royce se ocupă de coniac iar Polestar trimite #004 la Goodwood

Constructorul francez a pus bazele Fundației Groupe Renault România, Rolls-Royce a decis că e timpul să găzduiască o întâlnire pentru automobile și băuturi fine, în timp ce Polestar 1 se pregătește de prima apariție dinamică în cadrul ediției 2018 a Goodwood Festival of Speed.

Groupe Renault România a lansat fundaţia cu acelaşi nume – iar Mobilizarea pentru o lume mai bună şi Accesul la artă şi cultură sunt cele două domenii sub care Fundaţia Groupe Renault România va activa în viitor. Fundația Groupe Renault România are drept obiectiv pe termen lung să susțină iniţiative în sprijinul societăţii, în două domenii principale: „Mobilize”, cu două teme: Incluziunea prin Educaţie, Diversitate, Întreprinderi sociale şi Mobilitatea sustenabilă prin Protecţia mediului şi Siguranţa rutieră. A doua este „Acces la Cultură și Artă”, prin intermediul Artei cinematografice, Artei contemporane şi Culturii franceze.


„GRR priveşte spre viitor, spre generaţiile care vor accentua semnalul schimbărilor, oricare ar fi domeniul de activitate. Dacă astăzi, odată cu lansarea Fundației noastre, am ales să vă conectăm la mediul înconjurător, la problematica acestuia, în viitor vă vom detalia proiecte care susțin și direcțiile noastre strategice de responsabilitate socială corporativă. Până la sfârşitul anului 2019, alături de partenerii noştri de la Plantăm fapte bune în România, vom susține cu material săditor plantarea a 30.000 de copăcei la nivel național. Numărul acestora nu a fost ales întâmplător. Anul trecut, graţie programului REMAT, au fost vândute aproape 30.000 de vehicule noi, care respectă normele de protecție a mediului. Acestui demers i se adaugă trei iniţiative de voluntariat intern, la Bucureşti, Mioveni şi Titu,” a declarat Antoine Doucerain, președintele Fundației Groupe Renault România și director general Groupe Renault România.Din păcate, Rolls-Royce nu a pus bazele primei întâlniri ‘cars and cognac’ (probabil echivalentul britanic, mult mai elegant, al deja celebrelor întâlniri ‘cars and coffee’, ajunse și în România) tot la noi în țară – ci la clubul privat Soho Farmhouse din zona Cotswolds. În loc de o întâlnire matinală, evenimentul a avut loc formal, seara – asezonat desigur cu o degustare de coniac, sosit la bordul unui Phantom dotat cu un Picnic Hamper realizat special pentru eveniment.

Polestar 1 black exterior, on location
Tot către Anglia își îndreaptă atenția și noua marcă Polestar – al cărei model, Polestar 1 își va face debutul dinamic la jumătatea lunii iulie odată cu apariția pe pista de la Goodwood House din West Sussex. Joakim Rydholm, principalul pilot de teste al casei va fi prezent la Goodwood FoS – unde participanții la festival vor avea ocazia să admire pe viu prototipul #004 al modelului descris ca făcând parte dintr-o nouă categorie: Electric Performance Hybrid. În plus, în zona expoziției statice suedezii vor aduce și două exemplare deja conform cu normele de producție – o oportunitate rară de a vedea modelul Polestar 1, ținând cont de faptul că primele livrări către clienți nu vor avea loc înainte de jumătatea anului viitor.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE