Home Auto util De ce iubesc bărbații mașinile? Cum își petrec timpul liber bărbații?

De ce iubesc bărbații mașinile? Cum își petrec timpul liber bărbații?

de

În general, bărbații își doresc mașini scumpe și chiar sunt dispuși să plătească sume mari de bani pentru a-și îndeplini visul de a avea anumite privilegii în viața de zi cu zi. Cei cu o situație financiară foarte bună folosesc agenții de călătorie full-service, servicii de cinema prin care își aduc filmul acasă în aceeași zi când a apărut și la cinema, își aduc asistente și personal medical privat acasă când au o problemă de sănătate, folosesc sisteme de securitate ce sunt controlate prin dispozitive performante de tip tabletă, etc.

Bărbații care nu dispun de venituri mari nu fac astfel de investiții, dar tot nu renunță la micile plăceri.

În timpul liber, bărbații fac totul pentru a se relaxa, nu uită niciodată să aibă grijă și de sufletul lor. Mai ales în weekend au oportunitatea de a face ceea ce le place, de a-și demonstra și alte aspecte ale personalității lor, care poate nu sunt folosite la locul de muncă sau în general în societate. Ei sunt pasionați de lectură, dar citesc doar ceea ce îi interesează, de exemplu articole inteligente despre cum a evoluat automobilul, sau își petrec timpul liber într-un alt mod plăcut, pentru a scăpa de stresul care s-a acumulat pe parcursul săptămânii în viața socială, modernă de care au avut parte.

De ce iubesc bărbații foarte mult mașinile? Bărbații sunt pasionați de mașini, de viteză, de tot ceea ce presupune astfel de vehicule. Ei nu percep mașina doar ca pe un lucru material, ajung la un moment dat să-i dea anumite caracteristici specifice unei ființe vii – că ar fi rapidă sau lentă, capricioasă, amuzantă, etc. Mai mult decât atât, mașina devine un fel de casă pe patru roți, care oferă un sentiment de securitate în lumea exterioară. Bărbații ajung chiar să vorbească cu mașina lor, să o considere cea mai bună prietenă.

Majoritatea bărbaților vor să impresioneze prin mașina lor, de aceea țin să-și cumpere mașini scumpe, de brand. Deși au impresia că aspecul mașinii le poate evidenția anumite trăsături ale caracterului, nu este întotdeauna așa. În general trăsăturile de caracter sunt exprimate prin stilul de conducere, mai calm, mai nervos sau mai agresiv. Deși mașina este doar un mijloc de transport, pentru mulți bărbați este un fel de prietenă cu care au o relație prietenoasă, și de care nu se desparte.

O femeie poate deveni adesea geloasă atunci când observă că bărbatul ei iubește mai mult o mașină decât pe ea. Acest lucru este de înțeles uneori, dacă bărbatul ajunge să-și adore mai mult mașina decât femeia iubită. Se spune că bărbatul are senzația că mașina îi oferă libertate, se simte liber atunci când o conduce, în schimb femeia îi limitează această libertate. Unii glumesc pe acest subiect și în final ajung la concluzia că păstrarea soției este mai importantă decât mașina. Și totuși, deși spun asta, bărbații petrec în continuare mai multe ore cu mașina decât cu soția sau familia.

Bărbații adoră să meargă la pescuit. Consideră pescuitul relaxant și liniștitor. Astfel scapă de stres și stau la aer într-un loc frumos în natură. Pentru ei cel mai plăcut mod de a petrecere weekend-ul este pe malul unui râu la pescuit, unde să facă un grătar alături de prieteni sau familie. Niciodată nu ai să vezi o femeie pe o barcă pe lac, cu un rucsac în spinare, cu cizme de cauciuc în picioare și cu 1-2 undițe pentru pescuit. O femeie vine la pescuit doar pentru a se distra, din curiozitate sau pentru a sta la soare.

Pescuitul este în general un hobby pentru bărbați, iar femeile înțeleg acest lucru, și le respectă dorința de a-și face acest moft. Pescuitul este o ocupație foarte veche a oamenilor și de aceea a devenit atât de popular. De-a lungul timpului, vânătoarea, agricultura și creșterea animalelor au fost principalele activități ale bărbaților, astfel și ele și pescuitul au devenit printre cele mai frecvente hobby-uri pentru timpul liber.

Unii pescari practică pescuitul și iarna și nu se sperie de frig sau lipsa de confort. Pentru aceasta se pregătesc temeinic cu tot ce au nevoie, pentru a se bucura de această activitate. Găsirea unui loc potrivit pentru pescuit iarna poate fi dificilă, mai ales dacă este o iarnă grea, cu multă zăpadă.

Bărbații iubesc drumețiile! Mersul pe jos în natură este cel mai plăcut lucru la sfârșit de săptămână pentru a scăpa de stres. Faptul că ești aproape de natură, de pădure, de munte și te bucuri de peisaj este cea mai bună alegere pentru weekend.

În țara noastră sunt foarte multe locuri frumoase unde se pot face drumeții, trasee turistice potrivite pentru oricine. Bărbații care s-au săturat de parcurile din oraș, de Grădina Botanică sau de mersul la ștrand, pot pleca la munte pentru a se bucura de liniștea și frumusețea unui traseu montan. Sunt zone cu păduri frumoase și lacuri idilice, rezervații naturale de mare frumusețe, trasee marcate prin semne și informații de parcurgere a lor, care conduc spre locuri și peisaje de vis.

Bărbații adoră să facă drumeții pentru că sunt convinși că mersul pe jos înseamnă sănătate. Astfel scapă de stres, fac mișcare și scad în greutate, își cresc imunitatea și rezistența organismului pentru a nu se îmbolnăvi. Specialiștii spun că se pot arde 70 de calorii dacă mergi pe jos un km. Deci la fiecare km se scade câte puțin în greutate și dacă s-ar face acest antrenament zilnic, într-o lună se pierd 2 kg. Cei care vor să slăbească pot face plimbări în natură chiar mai aproape de casă, zilnic, pentru scăpa de burtă și de kg în plus.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.