Știri Video

(Video) Gladiator show la Jeep Easter Safari

(Video) Gladiator show la Jeep Easter Safari

În cadrul celei de-a 53-ea ediții anuale a clasicului eveniment Jeep Easter Safari din Moab, Utah, compania americană va prezenta – ca întotdeauna – o abundență de concepte. Anul acesta, lumina reflectoarelor a fost pusă direct pe noul pickup Gladiator.

La Jeep totul se leagă de tradiție – Easter Jeep Safari din Moab, Utah, este un eveniment cât se poate de tradițional. La fel de tradițională este și participarea oficială a companiei la întâlnirea plină de aventuri cu fanii. Și tot tradiționale au devenit și numeroasele concepte prezentate acolo, în fiecare an. Cum pickup-ul Gladiator este cel mai „hot” produs al companiei în acest moment, era logic ca Jeep să-i acorde o atenție deosebită. Șase atenții deosebite, de fapt – inclusiv una cât se poate de în stilul decadei 1960 sau o versiune pregătită pentru campări în plină sălbăticie.Este vorba despre conceptul Jeep Gladiator Wayout – prototip capabil să își ducă utilizatorul în sălbăticie, departe de accesul la elementele civilizației (în special rețeaua electrică) și să îl găzduiască peste noapte acolo – într-un cort situat în deplină siguranță, deasupra benei. Gladiator Flatbill este cât se poate de pregătit de multe zile de distracție în deșert, găzduind în bena sa două motociclete de motocross și accesoriile aferente. Gladiator M-715 Five-Quarter este o privire aruncată în trecutul militar al anilor 1960, noul pickup fiind de nerecunoscut sub caroseria din fibră de carbon și bena din aluminiu.Gladiator J6 este un pickup și mai utilitar decât modelul de serie, disponibil în exclusivitate cu patru portiere. În plus, J6-le cu două portiere a fost stilizat inclusiv drept un omagiu modern pentru modelul Honcho din 1978. Gladiator JT Scrambler aduce numele vehiculat inițial de presă și fani pentru modelul pickup – Scrambler a fost denumirea utilizată de pickup-ul anilor 1980 bazat pe „bătrânul” CJ-7. Și, nu în ultimul rând, avem și un Gladiator Gravity – model pregătit cu ajutorul diviziei Mopar pentru „cățăratul pe stânci”.


Rolls-Royce a debutat nu demult noua generație Phantom promițând că va oferi un nivel de personalizare nemaiîntâlnit. Iar un client din Hong Kong a fost hotărât să testeze teoria, cerând – la un loc – un Phantom cu plafonul „Starlight”, sistem de cinema la bord, fotolii pe locurile din spate… precum și un sistem de separare al habitaclului, pentru un plus de intimitate. Iar britanicii s-au pus pe treabă și au livrat un Rolls-Royce Phantom unicat, denumit cât se poate de scurt și la obiect – „Privacy Suite”. Apartamentul pe roți, bazat pe versiunea cu ampatament extins, are un panou de sticlă electro-cromatic care desparte compartimentul șoferului de pasagerii din spate. În plus, conversațiile acestora nu vor „transpira” către urechi indiscrete datorită unui sistem de izolare acustică de ultimă generație.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE