Știri Video

(Video) Goodwood Festival of Speed – A început auto-nebunia!

O singură zi a trecut din cele dedicate festivalului auto de pe „moșia” Goodwood, iar noi deja ne putem alege câteva dintre cele mai interesante debuturi video – ale unor modele despre care deja am discutat, însă pe care nu le-am văzut încă în acțiune.

Să le alegem întâi pe cele pe care le vom mai întâlni – cel mai probabil – pe stradă sau pe circuitele lumii, majoritatea având parte de prima apariție dinamică în fața publicului adunat din întreaga lume. Avem astfel modelul britanic de curse Brabham BT62, apariția în fața fanilor a versiunii de serie a sportivei Toyota Supra – din păcate îmbrăcată încă în straiele de camuflaj, dovada că nebunescul ItalDesign Nissan GT-R50 este real și nu ficțiune, noul McLaren 600LT, dar și cea mai rapidă mașină de tuns iarba din lume – Honda Mean Mower V2.


Nu vă faceți griji, deoarece nu am terminat – trebuie să ne ocupăm și de elementele „năzdrăvane”, cele pe care le poți uneori vedea doar odată în viață (e posibil ca după o apariție dinamică să se aleagă praful de motor, uneori!) sau de cele care ne înfățișează viitorul, precum autonomele Siemens Mustang sau modelul de curse din Roborace. Și nu cumva să uităm și de aniversări – Goodwood 2018 are destule.