Știri

Mini și BMW merg în stil unicat/M Performance la Goodwood FoS

BMW va prezenta la festivalul britanic noul BMW M Performance Parts Concept, un M2 dotat cu o sumedenie de noi accesorii BMW M Perfromance inspirate din motorsport, în timp ce Mini prezintă lumii automobilul unicat dedicat nunții regale de acum câteva săptămâni dintre Meghan, Ducesă de Sussex, şi Prinţul Harry, Duce de Sussex.

Bazat pe excelentul M2, BMW M Performance Parts Concept respiră sportivitate… la categoria pană, deoarece este cu 60 de kg mai ușor acum și beneficiază și de pe urma schimbărilor de aerodinamică aduse de ingineri. Finisarea exterioară Frozen Black are parte și de ceva elemente „bling” – accesoriile M Performance aurii, acestea fiind prezente și la interior, alături de Alcantara şi mai multă fibră de carbon.


Apropo, majoritatea componentelor M Performance sunt deja disponibile sau vor deveni în viitorul apropiat – așadar pentru a-l recrea trebuie doar să consultați catalogul M Performance Parts, iar apoi nu mai trebuie decât să includeți și suspensia M Performance, care este deja disponibilă ca set retrofit pentru automobilele de serie.


De cealaltă parte, Mini aduce la FoS, în perioada 12-15 iulie, Mini-ul unicat oferit de cei doi proaspeți însurăței unei organizații caritabile – Children’s HIV Association (CHIVA). Modelul unicat a fost creat de Oliver Heilmer, directorul de design al Mini, şi echipa lui special pentru nuntă, acest urmând să fie licitat chiar pe 13 iulie. Alături de acest model special se vor afla la Goodwood și Mini Electric Concept sau John Cooper Works GP Concept, prezentate anterior la Salonul Internaţional Auto (IAA) de la Frankfurt.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE